Ana SayfaBanka İş İlanlarıBurgan Bank, Yeni Mezun Direkt Satış Temsilcisi Alımları Gerçekleştirecek!

Burgan Bank, Yeni Mezun Direkt Satış Temsilcisi Alımları Gerçekleştirecek!

Yayın tarihi:

Google Haberlere Abone Ol:

Kuveyt Merkezli olup, 38 yıllık bankacılık sektöründe deneyimi bulunan Burgan Bank, kadrolarına banka personel alımları gerçekleştiriyor.

Banka iş ilanı yayınlayan Burgan Bank, kadrolarını her geçen gün büyütüyor.

Yeni Mezun Direkt Satış Temsilci alımları yapacak olan Burgan Bank, en az ön lisans mezunu adaylara kapılarını açıyor. Banka, personel alımları için bir takım kriterler belirlemiştir. Kriterleri sağlayan adaylar ile banka iletişime geçecektir.

Bankanın Direkt Satış ve Tüketici Finansman Birimi, Direkt Satış ekinine bağlı olarak İstanbul Avrupa Yakası ile Anadolu Yakası, Ankara ve Kocaeli’de bulunan şubelerde istihdam olanağı sağlanacaktır. Adaylardan görev alacakları pozisyon ile ilgili deneyimlilik istenmemektedir. Adayların sadece bu lokasyonlara ulaşım problemlerinin bulunmaması gerekmektedir.

En az meslek yüksek okulu mezunu alımları yapılıp, bankanın tercihi en az lisans mezunu adaylardan yana olacaktır. Lisans mezunu olan adayların  başvuruları ön değerlendirmeye alınacaktır. Yine benzer şekilde deneyimlilik istemese de satış bölümlerinde en az 2 sene tecrübe edinmiş adayların başvuruları ön değerlendirmeye alınacaktır. Yine banak tercihini Bireysel Emeklilik Sertifikası almış adaylardan yana kullanacaktır. Bu nedenle bireylerin CV’lerin kendilerinden detaylı bir şekilde bahsetmeleri yararlarına olacaktır.

Birebir yapılan satışlarda özgüveni olan, aktif rol alabilen, ikna yeteneği gelişmiş olma, diksiyonuna dikkat eden, insan ilişki ve iletişimlerinde başarılı olan, ekip çalışmalarında kolay uyum sağlanabilmek gibi banka personel alımları için kriterler belirleyen Burgan Bank, aynı zamanda adayların yoğun tempodaki çalışmaya uyum sağlayabilmeleri, esnek çalışma saatlerinde çalışabilecek olmaları istenmektedir.

Burgan Bank tarafından ilgili iş ilanı detaylarına ve başvurusuna bu bağlantılardan ulaşabilirsiniz.

http://www.kariyer.net/is-ilani/burgan-bank-a-s-yeni-mezun-direkt-satis-temsilcisi-1369056?

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.