Ana SayfaKredilerPTT Şubelerinden Başvuru ile Odeabank'tan 55.000 TL'ye Kadar İhtiyaç Kredisi!

PTT Şubelerinden Başvuru ile Odeabank’tan 55.000 TL’ye Kadar İhtiyaç Kredisi!

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Odeabank, PTT şubelerinden başvuruların ve ödemelerin yapılabildiği uzun vadeli dönemlerde ödemelerle sunduğu ihtiyaç kredisi ile tüm müşterilerine destek oluyor.

Odeabank’ın PTT’den başvurularının gerçekleştiği ve PTT’den kredinin alındığı ihtiyaç kredisi faiz oranları yüzde 1,85 olarak belirlenmiştir.

48 ay vadeli ihtiyaç kredisi sunan banka, müşterilerinin aylık net kazançlarına uygun olacak şekilde geri ödeme planı oluşturup, ihtiyacı olan nakitlerinin karşılayabilmesi için yardımcı oluyor.

Maksimum verilen kredi tutarı 50 bin Türk Lirası olarak belirlenmiştir.  Bireylerin ihtiyaç kredisi başvuru için PTT şubelerine sadece nüfus cüzdanları gitmesi yeterli olmaktadır. Ancak gerekli görülmesi durumlarında gelir belgesi, ikametgah belgesi ve ek belgeler istenebilir.

Banka, kredi kapsamında hayat sigortasının yapılmasını zorunlu tutmaktadır. İhtiyaç kredisi sigorta ücretleri standart değildir. Müşteriden müşteriye göre değişir.

Banka, çok sayıda kanaldan ödemelerin yapılması için müşterilerine kolaylık sağlamaktadır. Odeabank şube ve ATM’lerinden ödemelerin gerçekleşebildiği gibi, internet şubesinde de, 444 8 444 numaralı iletişim merkezinde de, mobil şubesinden de kredi ödemelerin yapılabildiği gibi bunlara ek olarak bireyler başka hesaplardan da EFT ya da havale ile yahut Akbank ATM’leri ya da PTT şubelerinde de ödemeler gerçekleşmektedir.

Akbank ATM’leri ile PTT şubelerinden ödemelerin gerçekleşebilmesi için bireylerin T.C. kimlik numarası ile kredi hesaplarına ait olan IBAN No bilgileri istenmektedir Akbank ATM’lerinden yapılan ödemelerde Odeabank ödemelerinin seçilmesi ile devamında gerekli işlem takip edilerek yapılır.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.