Ana SayfaBanka İş İlanlarıABank Uzun Dönemli Stajyer Alımları Yapacak!

ABank Uzun Dönemli Stajyer Alımları Yapacak!

Yayın tarihi:

Google Haberlere Abone Ol:

ABank, kadrolarında istihdam etmek, öğrencilere de iş imkanı vermek, kadrolarını genişletmek için uzun dönemli stajyer alımları gerçekleştirecek.

Staj yapmak isteyen öğrencileri kendi bünyelerine davet eden ABank, öğrencilere iş imkanı sağlıyor.

İlerleyen dönemlere bankacılık alanında kariyer hedefleri olan, bankacılık sektöründe çalışmak isteyen öğrencilere banka bazı şartlar sunuyor. Başvuruda bulunacak mezun tüm adayların ise en az 4 senelik örgün eğitim veren Üniversitelerden mezun olmaları gerekiyor. Üniversitelerin ise ilgili bölümlerinden mezun olunması isteniyor. Ancak 4. sınıf üniversite öğrencilerinin ya da yüksek lisans eğitimlerine devam edenlerin de banka iş başvuruları kabul edilecektir. Eğitim hayatlarına devam eden öğrencilerin ise devamlılık zorunluluklarının bulunmaması gerekiyor.

Haftanın en az 3 iş günü tam zamanlı istihdam imkanı veren ABank, öğrencilerin en az 3 gün işe gelebilmelerini, iş sorumluluk bilincinin olmasını istemektedir.

MS Office programları hakkında bilgili ve donanımlı olma, programları ileri seviyede ve hızlı bir şekilde kullanabilme yetenekleri isteyen banka, aynı zamanda analitik düşünme ve organizasyon yeteneklerinin gelişmiş olmasına, insan ilişkilerinde başarılı, iletişimleri iyi, güler yüzlü, müşterilerle güzel ilgilenme, kaliteli çalışma, çözüm ve sonuç odaklı çalışma performansı gösterme gibi kriterleri aramaktadır.

Tüm banka personel alımlarında da olduğu gibi ekip çalışmalarına önem veren ABank, stajyer alımları için de aynı kriteri sunmuştur. Alım yapacağı tüm öğrencilerin her zaman öğrenmeye açık, kendilerini geliştirmelerini, araştırmayı sevmelerini istemektedir.

ABank tarafından ilgili iş ilanı detaylarına ve başvurusuna bu bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

http://www.kariyer.net/is-ilani/abank-uzun-donem-stajyer-1076187?

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.