Ana SayfaBanka İş İlanlarıGaranti Bankası Müşteri Temsilcisi Alımları Gerçekleştirecek!

Garanti Bankası Müşteri Temsilcisi Alımları Gerçekleştirecek!

Yayın tarihi:

Google Haberlere Abone Ol:

Müşterilerinin her zaman yanında olup, onlara destek olan, onları memnun etmek için elinden geleni yapan, kaliteli hizmet veren Garanti Bankası, Müşteri Memnuniyeti Birimi için banka personel alımları yapacağını duyurdu.

Müşteri Memnuniyeti Müşteri Temsilcisi alımları yapacak olan Garanti Bankası, adaylara tam zamanlı istihdam imkanı sağlayacaktır. Başvurular 21 Ağustos 2017’de sona erip, bu tarihten sonra yapılan başvurular kabul edilmeyecektir. Banka aradığı kriterlere en uygun adayları inceleyip, uygun olanlar ile iletişime geçecektir. Tüm adayların kriterleri sağlaması gerekip, CV’lerinde de bankacılık alanında ek deneyimleri var ise belirtmeleri kendi yararlarına olacaktır.

Garanti Bankası personel alımlarında hangi kriterleri arıyor? Tüm adayların en ön lisans mezunu olmaları istenmektedir.

Banka müşterilerinin telefon aracılığı ile iletmiş oldukları banka ürün ve hizmetleri kapsamındaki önerileri, şikayetleri, sorun ve teşekkürlerin hepsinin karşılaması yapılacak olup, aynı zamanda değerlendirmeleri de yapılacaktır. Müşteriler ikna edilerek, kaliteli hizmet verilmesi, müşteri memnuniyetinin sağlanması, yapılması gereken tüm işlemlerin bitmesi sonrasında ise müşterilere banka hakkında bilgilendirme yapılması gerçekleştirilecektir. Bunun için tüm adayların sabırlı, telefonda ikna yeteneklerinin gelişmiş olması, insan ilişkilerinin iyi olması, bankacılık sektöründe çalışmaya isteklerinin olması istenmektedir. Ayrıca bankanın misyon ve vizyonu iyi yansıtılmalıdır.

Adayların görev alacakları lokasyon İstanbul/Güneşli olup, burada ikamet edilmesi ya da edilecek olması yahut ulaşım sorunlarının yaşanmaması istenmektedir.

Söz konusu banka personel alımları için yaş sınırı belirlenmiştir. Adayların 30 yaşlarını kesinlikle geçmemiş olmaları istenmektedir.

Garanti Bankası tarafından ilgili iş ilanı detaylarına ve başvurusuna bu bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

http://www.kariyer.net/is-ilani/garanti-bankasi-musteri-memnuniyeti-musteri-temsilcisi-1121514?

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.