Ana SayfaBanka İş İlanlarıTürkiye Vakıflar Bankası BT Uzmanı Personel Alımı Yapıyor!

Türkiye Vakıflar Bankası BT Uzmanı Personel Alımı Yapıyor!

Yayın tarihi:

Google Haberlere Abone Ol:

Türkiye’nin bankacılık sektöründe önde gelen kuruluşlarından olan Türkiye Vakıflar Bankası T.A.O Veri İletişim Müdürlüğü’nde görevlendirilmek üzere Bilgi Teknolojileri Uzmanı arayışında olduğunu açıkladı.

Vakıflar Bankası personel alımları kapsamında yapılan duyuruda İstanbul Ümraniye’de bulunan departmanda çalışmak üzere BT uzmanı iş başvurusu yapacak olan adaylarda aranan şartlar ve nitelikler de ayrıntılı bir şekilde açıklandı.

Banka personel alımı başvurusu yapmak için üniversitelerin bilgisayar, elektrik, elektronik, elektronik haberleşme, telekomünikasyon, bilişim sistemleri ya da bu bölümlerin benzeri bölümlerden mezun olmak, ileri derecede İngilizce bilmek, kök – neden analizi yapabiliyor olmak, teknik planlama, iyileştirme, kurulum, Ar – Ge, sorun giderme, gibi konularda faaliyet gösterebilmek, takım halinde ve uyumla çalışabilecek olmak, üstlenilen işin takibini yapabilecek ve sonuca ulaştırabilecek olmak, gerektiğinde inisiyatif kullanabiliyor olmak, yoğun iş temposuna ayak uydurarak çalışabilecek olmak gerekiyor.

Banka eleman alımları iş başvurusu yapacak olan erkek adayların da askerlik görevlerini tamamlamış olmaları gerekiyor.

Vakıflar Bankası Bilgi İşlem departmanında çalışmak üzere banka iş başvurusu yapacak olanların ayrıca daha önceden Bilgi Teknolojileri Uzmanı olarak en az 5 yıl bir başka işte deneyim kazanmış olmaları da isteniyor.

Vakıflar Bankası personel alımları dahilinde yapılan banka BT uzmanı iş başvurusu için başvuracak adayların üniversite mezunu olmaları tercih ediliyor. Ancak yukarıda belirtilen ya da benzeri bölümlerden herhangi birinde öğrencilikleri devam eden kişiler de tecrübeli BT uzmanı iş başvurusu yapabiliyorlar.

Banka tecrübeli personel alımları kapsamında işe alınacak olan kişiler Vakıflar Bankası bünyesinde uzman statüsünde sürekli ve tam zamanlı olarak görev yapacaklar. Vakıflar Bankası eleman alımı başvuruları 21 Ağustos 2017 tarihine kadar devam ediyor. Bu duyuru ile ilgilenen, işin tanımı ile ilgili tüm detaylar hakkında bilgi sahibi olmak ve BT uzmanı iş başvurusu yapmak isteyenler için aşağıdaki bağlantı paylaşılmıştır.

http://www.kariyer.net/is-ilani/turkiye-vakiflar-bankasi-t-a-o-sistem-yonetimi-uzmani-1816730

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.