Ana SayfaKredilerQNB Finansbank 30 Bin Lira Düşük Faizli İhtiyaç Kredisi!

QNB Finansbank 30 Bin Lira Düşük Faizli İhtiyaç Kredisi!

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

QNB Finansbank’ın nakit ihtiyacı olanlar düzenlediği 30 bin liralık avantajlı ihtiyaç kredisi düşük faiz oranı ile dikkat çekiyor.

QNB Finansbank ihtiyaç kredileri arasında yer alan bu kredi seçeneği ile nakit ihtiyacı olanlar rahat bir nefes alma şansı buluyorlar. Bankalara ihtiyaç kredisi başvurusu yaparak kredi faiz oranları hakkında bilgi sahibi olmak isteyenler bu avantajlı ihtiyaç kredisi fırsatından yararlanabilirler.

QNB Finansbank ihtiyaç kredisi kullanmak için çeşitli yollardan başvuru yapılabiliyor. Online kredi başvurusu şeklinde yapılabilen bu uygun faizli ihtiyaç kredisi başvurusu ayrıca SMS yolu ya da QNB Finansbank şubelerinden kredi başvurusu olarak da yapılabilir.

En uygun faiz oranlı kredi olarak tabir edilebilecek olan QNB Finansbank kredisi ile nakit sıkıntısını gidermek üzere 30.000 lira çeken bir müşteri 48 ay vade seçeneği ile geri ödeme yapıyor. Aynı kişinin kredi ödemesi bitiminde ödemiş olduğu toplam tutar 42.558,48 lira olurken, 48 ay boyunca aylık olarak ödeyeceği taksit tutarı ise 883.51 liraya denk geliyor. Finansbank avantajlı krediler arasında yer alan bu kampanyanın en dikkat çekici kısmı ise aylık yüzde 1.26 faiz oranı olarak biliniyor. Kredinin masrafı 150 lira olarak belirtiliyor.

İhtiyaç kredileri en hesaplı olarak nitelendirilmeleri için faiz oranlarının düşük tutulmasının önemi biliniyor. QNB Finansbank düşük faizli kredi kullanan kişiler bu kredi için toplam kredi miktarının yüzde 5’i oranında dosya masrafı alıyor.

Banka tarafından yapılan bilgilendirmelerde faiz oranlarının müşterinin bankalardaki durumuna ve kredi notuna göre değişkenlik gösterebileceği de belirtiliyor. QNB Finansbank kredi başvurusu SMS, mobil şube ya da banka şubelerinden yapılabilir.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.