Ana SayfaBanka İş İlanlarıYapı Kredi Bankası Genel Müdürlüğü Personeller Arıyor!

Yapı Kredi Bankası Genel Müdürlüğü Personeller Arıyor!

Yayın tarihi:

Google Haberlere Abone Ol:

Yapı Kredi Bankası Genel Müdürlüğü bünyesinde yer alan Mali Suçlar Önleme departmanında Yaptırımlar Uzmanı pozisyonu için personel alımı yapılacağı bildirildi.

Yapı Kredi Bankası genel iş başvurusu şeklinde yapılan duyuruda başvuru yapmak isteyen kişilerde bulunması gerekli olan özellik, nitelik ve şartlar da detaylı olarak açıklandı.

Banka eleman alımları genel iş başvurusu yapacak olan adayların 4 yıllık örgün eğitim veren üniversitelerin fakültelerinde lisans, yüksek lisans ya da doktora öğrencisi olmaları ya da aynı bölümlerde öğrenciliklerinin devam ediyor olması gerekiyor. Yapı Kredi Bankası Yaptırımlar Uzmanı pozisyonu için iş başvurusu yapacak olan kişilerin ayrıca Microsoft Office programlarını etkin bir şekilde kullanıyor olmaları, takım çalışmasına yatkın ve uyum gösterebilen, sorumluluklarını gereğince yerine getirebilen, sorunlar karşısında çözüm odaklı düşünebilen, inisiyatif alması gerektiğinde alabilen kişiler olması gerekiyor.

Yapı Kredi Bankası genel personel alımı duyurusunda daha önceden bankacılık sektöründe görev yapmış tecrübeli banka personelleri alımı yapılacağı bildirilirken tecrübesiz olan adayların da başvuru yapabileceği belirtildi. Banka genel iş başvurusu yapacak olan erkek adayların askerlik görevleri ile hiçbir ilişiklerinin kalmamış olması, tecilli olmaları ya da muaf olmaları da aranan şartlar arasında yer alıyor.

Deneyimli banka personeli iş başvurusu yapmak isteyen kişiler için gerekli değerlendirmelere alınıp, başarılı oldukları tespit edildikten sonra işe alınmaları durumunda görev alacakları pozisyonda hangi iş ve sorumlulukları yerine getirecekleri Yapı Kredi Bankası iş başvurusu duyurusunda işin tanımı olarak açık bir şekilde detaylandırıldı. Banka tecrübeli personel iş başvurusu yapacak olan adayların başvuru sırasında iletişim bilgilerini eksiksiz olarak yazmaları banka ilgili departmanı tarafından gerçekleştirilecek olan geri dönüşler açsısından önem taşımaktadır.

Yapı Kredi Bankası personel alımları ile işe kabul edilerek yeni görevlerine başlayacak olan personeller banka bünyesinde tam zamanlı ve sürekli çalışacak olup, finans, teftiş ve denetim birimlerinde çalışacaklar. Personel alımları için başvurular Yapı Kredi Bankası tarafından 30 Eylül 2017 tarihine kadar değerlendirmeye alınıyor.

Banka yeni eleman alımları ile ilgilenerek bu duyurunun detaylarını öğrenmek isteyenler aşağıdaki bağlantıdan tüm bilgilere ulaşarak Yapı Kredi Bankası genel iş başvurusu yapabilirler.

http://www.kariyer.net/is-ilani/yapi-kredi-yaptirimlar-uzmani-1844882

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.