Ana SayfaKredilerYapı Kredi Bankası En Uygun Faizli Konut Kredisi!

Yapı Kredi Bankası En Uygun Faizli Konut Kredisi!

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Yapı Kredi Bankası tarafından en uygun konut kredisi ile ev sahibi olmak isteyenler alacakları evin toplam tutarının yüzde 80’ini kredilendirebiliyor.

Yapı Kredi konut kredileri bankaların ev almak isteyip de nakit sıkıntısı yaşayanlara sağladığı düşük faizli kredileri arasında yer alıyor. Ev almak için bankadan kredi kullanmak isteyenler gerekli şartları yerine getirmek şartıyla bankalara konut kredisi başvurusu yapabilirler.

Yapı Kredi Bankası kredi başvurusu yapmak isteyen kişiler kredi ön onayını alabilmek için internetten, kısa mesaj yoluyla ya da banka şubelerine giderek en uygun konut kredisi başvurusu yapabilirler.

Banka tarafından sağlanan bu kredi için istenen belgeler arasında eksiksiz olarak doldurulmuş konut kredisi başvuru formu, gelir belgesi, nüfus cüzdanının fotokopisi, maaşlı çalışanlar için son ayın maaş bordrosu, iş yeri sahipleri için vergi levhasının güncel halinin fotokopisi, emekli kişiler için de maaş cüzdanlarının fotokopisi olarak sıralanıyor. Yapı Kredi konut kredisi başvurusu yapan kişilerden gerekli gördüğü hallerde kefil ya da ilave belgeler talep edebiliyor.

Yapı Kredi Bankası uzun vadeli konut kredisi fırsatından yararlanarak ev almak isteyenlerden toplam kredi tutarının yüzde 5’i oranında kredi tahsis ücreti ve 545.71 lira ekspertiz ücreti alınmaktadır.

Örneklendirmek gerekirse Yapı Kredi uygun kredi başvurusu yaparak diğer tüm şartları yerine getiren ve kredisini kullanarak evini alan bir kişi 100.000 lira tutarında ve 120 ay vade ile konut kredisi imkanından yararlandıysa yüzde 0.99 düşük faiz oranı ile kredisinin geri ödemesini yapıyor. Aynı kişinin aylık kredi taksiti ödemeleri 1.427,78 lira olurken, kredinin yıllık maliyet oranı yüzde 14.66 oluyor. Kredi taksitlerinin bitiminde yapılan toplam ödeme ise 171.333,60 lira olarak hesaplanabilir.

Avantajlı konut kredisi Yapı Kredi Bankası’nın imkanlarından olup, bu krediye banka şubelerine giderek de başvuru yapılabilir. 

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.