Ana SayfaGündemAkbank’tan KOBİ’lere Özel Mobil Uygulama!

Akbank’tan KOBİ’lere Özel Mobil Uygulama!

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Akbank KOBİ’lerin ihtiyaçlarını daha kolay sağlaması için yeni uygulamalar ve ürünler sunmaya devam ediyor.

Küresel dijitalleşmenin sürekli gelişmesi ve yaygınlaşması bankaları da dijital kanalları daha çok kullanmaya yöneltiyor. Akbank da KOBİ’lere sağladığı dijital fırsatlarla hayatlarını daha kolay hale getirmeyi sürdürüyor. KOBİ’lerin işlerinin daha verimli olması, maliyetlerin azaltılabilmesi, işletmelerin sürdürülebilir olması için teknolojik gelişmeler dijitalleşmeden faydalanan Akbank geliştirdiği uygulama ile KOBİ’lerin işlerinin başından ayrılmadan Akbank KOBİ Müşteri İlişkileri Yöneticileri ile irtibata geçerek, çek karnesi, üye iş yeri, kredi kartı, KOBİ tarifeleri gibi pek çok bankacılık işlemini yapmasını mobil yoldan sağlıyor.

Akbank’ın KOBİ Bankacılığından Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Bülent Oğuz, bu mobil hizmetle ilgili bilgiler vererek hizmetin amacının müşterinin ihtiyacı olan yer olma vizyonunun bir kısmı olduğunu, KOBİ müşterilerinin dijitalleşmeden faydalanması, işlerini verimli hale getirmesi, müşterilerden gelen talepleri karşılayabilmesi, maliyetlerini azaltabilmesi ve işletmelerinin ayakta kalabilmesi için önemli olduğunu, Akbank’ın hayata geçirdiği çeşitli uygulamalar ile KOBİ müşterilerinin her zaman yanında olduğunu, sadece KOBİ’lerin değil çalışanların da dijitalleşmesi için de çaba harcadıklarını, KOBİ’lerin her işlemleri için bankaya gitmeleri gerekliliğini ortadan kaldıran bu uygulama ile zamandan da tasarruf ettiklerini, Akbank KOBİ Müşteri İlişkileri Yöneticilerinin mobil cihazlar vasıtasıyla müşterilerin bilgilerine ulaşabildiğini, çek karnesi, üye iş yeri, kredi, kredi kartı gibi pek çok ihtiyaca yönelik işlemin bu sayede gerçekleşebildiğini söyledi.

Bülent Oğuz, Akbank olarak KOBİ’lerin tüm bankacılık ihtiyaçlarını karşılamak üzere yeni çözümler ve ürünler üretmeye devam edeceklerini,  KOBİ müşterilerinin Akbank’ın bu uygulamasından yararlanmak için banka şubeleri ile iletişime geçmesi gerektiğini de sözlerine ekledi. 

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.