Ana SayfaKredilerAkbank Direkt Kredi ile 25.000 Lira İhtiyaç Kredisi!

Akbank Direkt Kredi ile 25.000 Lira İhtiyaç Kredisi!

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Akbank en uygun ihtiyaç kredileri arasında dikkat çeken Direkt Kredi 48 ay vade ve yüzde 1.45 faiz oranı ile nakit ihtiyacı olanlara imkan sağlıyor.

Bankaların ihtiyaç kredileri seçeneklerinden yararlanarak borçlarını tek bir yerden ödemek isteyen, yaz aylarında tatil fırsatını kaçırmak istemeyen ve krediyi tatil için finanse edecek olan, düğün yapacak olan ya da diğer ihtiyaçlarını karşılamak için kredi kullanmak isteyenler Akbank Direkt Kredi’nin yüzde 1.45 faiz oranından 48 ay vade seçeneğinden yararlanabilirler.

Akbank ihtiyaç kredisi kullanmanın şartları olarak banka tarafından bildirilen 18 yaşından büyük olmak, ihtiyaç kredisi kullanmak isteyen kişinin belgelenebilir bir gelirinin olması, kullanılacak olan kredinin aylık taksitlerinin tutarının aile halkının toplam gelirinin yüzde 50’sinden fazla olmaması ve krediye hayat sigortası yaptırılması şartları yerine getirildikten sonra Akbank online kredi başvurusu, kısa mesaj yoluyla başvuru, mobil şubeden kredi başvurusu yapılabildiği gibi, en yakın banka şubesine giderek de başvurulabilir.

Akbank düşük faizli ihtiyaç kredisi kampanyasında kullanılabilecek en alt kredi limiti 1.000 lira, en üst limit ise 25.000 lira olarak belirlenmiş. En uygun ihtiyaç kredisi Akbank Direkt Kredi ile 25.000 lira çeken ve 48 ay vade seçeneğinden yararlanan bir kişi aylık 1.45 faiz oranı ile kredi geri ödemelerini yapar. Aylık taksitleri 772.53 lira olan bu kişinin kredi bitiminde ödeyeceği toplam tutar 37.206,44 lira olurken, toplam faiz tutarı 12.081,44 lira, kredi toplam maliyet oranı ise yüzde 21.17 olarak hesaplanabilir. Ayrıca bir defalık olmak üzere toplam kredi tutarının binde 5’i de dosya masrafı olarak alınır. 

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.