Ana SayfaGündemGaranti Bankası’ndan O Uygulamayı Türkiye’de de Başlatıyor!

Garanti Bankası’ndan O Uygulamayı Türkiye’de de Başlatıyor!

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Garanti Bankası’nın ana hissedarı BBVA, faaliyette bulunduğu ülkelerde uygulamaya aldığı BBVA Momentum programı ile 7 aylık bir süreçle sosyal girişimlere destek oluyor.

BBVA, kurum içi mentorlarla sağlanan destek, online eğitimler ve networking çalışmaları ile bu programı destekliyor. Programın amacı ise işlerini bir sonraki aşamaya taşımak isteyen girişimcilerin işlerini kolaylaştırmak, Türkiye’de girişimcilik sisteminin faaliyetlerinin desteklenmesi olarak göz çarpıyor.

Garanti Bankası, BBVA tarafından uygulamaya alınan BBVA Momentum uygulamasını ilk kez bu yıl Türkiye’de de hayata geçiriyor. Program dahilinde ana amacı sosyal fayda sağlamak olan girişimlerin sürdürülebilirliğine katkı sağlamak ve ekonomik açıdan daha güçlü ilerlemelerini kolaylaştırmak. Programdaki eğitimler finans, iletişim, strateji, iş modelleri ve teknoloji konularını kapsıyor.

Garanti Bankası Genel Müdür Yardımcısı Cemal Onaran, Türkiye’de de uygulamaya geçecek olan BBVA Momentum programıyla ilgili bilgiler verdi. Cemal Onaran, programın Türkiye ayağına destek vermekten mutlu olduklarını, uzun yıllardır yurtdışında girişimcilere yönelik yürütülen programın bundan böyle ülkemize entegre edileceğini, girişimciliğin uzun bir yol olduğunu, özellikle de sosyal fayda sağlamak amacıyla yapılan girişimlerin yolunun daha da uzun olduğunu, Garanti Bankası olarak bu sosyal girişimlerin yanında olduğunu göstermek istediklerini, profesyonel destekler vererek girişimcilerin ticari olarak da iş modellerinin sürdürülebilir olmasını sağlamaya çalıştıklarını, banka bünyesinde oluşturulan uzman mentor ekibi ile online eğitimler sayesinde ilk yıl olmasına rağmen 6 çok önemli girişime destek vermeye çalışacaklarını, BBVA Momentum programı ile bu konuda bir liderlik ediyor olmaktan mutluluk duyacaklarını, bu program sayesinde ileriki yıllarda daha fazla sayıda girişimcinin cesaretleneceğini umduklarını söyledi. 

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.