Ana SayfaBanka İş İlanlarıGaranti Bankası Bireysel Müşteri Temsilcileri Arıyor!

Garanti Bankası Bireysel Müşteri Temsilcileri Arıyor!

Yayın tarihi:

Google Haberlere Abone Ol:

Garanti Bankası tarafından yapılan açıklamada banka bünyesinde Emekli Maaş Müşterileri Yönetmeni pozisyonunda görev verilmek üzere personel alımı yapılacağı duyuruldu.

Garanti Bankası Bireysel Kitle Bankacılığı departmanında görev alacak olan yeni personeller Emekli Maaş Müşterisi Yetkilisi olarak işe alınacaklar. Banka tarafından yapılan açıklamada Garanti Bankası müşteri temsilcisi iş başvurusu yapacak olan kişilerin daha önce emekli maaş müşterileri yönetimi ile ilgili süreçlerde görev alarak deneyim kazanmış kişiler olmasının tercih edileceği bildirildi. İş başvurusu yapacak olan adaylarda aranan diğer özellikler ise üniversitelerin 4yılık eğitim veren lisans bölümlerinden mezun olmaları ya da öğrenciliklerinin devam ediyor olması, database ve SQL bilgisine sahip, SAS programına hakim olmaları, Microsoft Office uygulamalarını kullanabiliyor olmaları, iletişim becerisi yüksek, müşteri memnuniyeti odaklı çalışan, sorunlar karşısında çözüm üretebilen, detaylara önem veren, analitik düşünebilen, sorumluluklarının bilincinde olan, dinamik ve hareketli iş ortamına ayak uydurabilecek kişiler olmaları, ileri derecede İngilizce bilmeleri gerekiyor. Garanti Bankası personel alımı iş başvurusu yapacak olan erkek adaylarda aranan özellik ise askerliklerini en az 2 yıl olmak üzere tecil ettirmiş ya da tamamlamış olmaları şeklinde belirtildi.

Banka bireysel müşteri temsilcisi iş başvurusu yaparak başvuruları kabul görülen ve işe başlayan kişiler emeklilere ve diğer segmentler ile ilgili pazarlama stratejileri geliştirerek bu stratejileri hayata geçirmek, çalıştığı departmanla ilgili gelen bütün soruları ve talepleri cevaplayarak gerekli birimlere yönlendirmek, emekli ve diğer segmentlerle ilgili kazanımları ve kayıpları tespit ederek performansları değerlendirmek, bu kitleler ile ilgili kampanya eksikliklerini tespit etmek, ilgili diğer departmanlarla koordine halinde olup ürün ve marka yönetimlerinin gerçekleşmesini sağlamak, işbirliği ve sponsorluk tekliflerini değerlendirmek gibi görevler üstlenecekler.

Garanti Bankası Emekli Maaş Müşterileri Yönetmeni iş başvuruları banka tarafından 2 Ekim 2017 tarihine kadar kabul edilecek olup, bu duyuru ile ilgili tüm detaylar hakkında bilgi almak ve Garanti Bankası iş başvurusu yapmak aşağıdaki bağlantı ile mümkündür.

http://www.kariyer.net/is-ilani/garanti-bankasi-emekli-maas-musterileri-yonetmeni-yetkilisi-1846156

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.