Ana SayfaKredilerING Bank 50.000 Lira Düşük Faizli İhtiyaç Kredisi!

ING Bank 50.000 Lira Düşük Faizli İhtiyaç Kredisi!

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

ING Bank düşük faizli ihtiyaç kredileri ile yaz aylarında nakit ihtiyacı olan ya da diğer borçlarını kapatarak tek bir yere ödeme yapmak isteyen müşterilerinin yanında olmaya devam ediyor.

Banka düşük faizli ihtiyaç kredileri ile ilgili araştırma yaparken dikkat edilecek en önemli konu faizler ve vade seçenekleridir. ING Bank ihtiyaç kredisi başvurusu yapacak olan kişilere kredi puanlarına göre aylık yüzde 1.09’dan başlayan faiz oranı uyguluyor. En uygun ihtiyaç kredileri arasında yerini almasıyla dikkat çeken bu kredi ile geri ödemelerdeki faiz oranı sabit tutulurken, taksit ödemeleri de eşit olarak hesaplanıyor.

ING Bank avantajlı ihtiyaç kredisi ile ilgili banka tarafından belirlenen en alt kredi tutarı 3.000 lira, en üst kredi tutarı da 50.000liradır. 3 ay ile 48 ay arasında vade seçeneği sunulmaktadır. Kredi masrafı 50 lira olmakla birlikte masraflara kredi tahsis ücreti ve BSMV de dahil edilmiştir. İhtiyaç kredileri en uygun olabilmesi için gerekli kriterlerden biri olan Hayat Sigortası kesintileri kredi sahibinin yaşına, kredi puanına, cinsiyetine göre değişiklikler göstermektedir.

ING bank kredi başvurusu yaparak bu krediyi almak isteyen ve gerekli şartları yerine getirdiği banka tarafından tespit edilerek kredisi onaylanan bir kişinin 50.000 lira tutarında kredi kullandığı ve 48 ayda geri ödeyeceği düşünülürse bu kişinin aylık yüzde 1.29 faiz oranı uygulanmış taksit tutarları 1.484 lira olur. Kredi bitiminde ödenen toplan tutar 71.474 lira olurken aynı kişiye uygulanacak Hayat Sigortası kesintisi de kişinin kriterlerine göre değişiklik gösterir. 

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.