Ana SayfaBanka İş İlanlarıBurgan Bank Saha Satış Personelleri Arıyor!

Burgan Bank Saha Satış Personelleri Arıyor!

Yayın tarihi:

Google Haberlere Abone Ol:

Burgan Bank, Kuveyt merkezli başladığı bankacılık faaliyetlerini 38 yıldır sürdürmektedir. Finansal kuruluşlar ve kurumsal firmalar öncelikli müşterilerinden olan banka, bu alanda yatırım yaptığı beşinci ülke Türkiye’dir. Hizmet kalitesini sürekli artırarak müşteri portföyünü genişletme odaklı çalışan Burgan Bank, yeni ürün ve hizmetlerle ihtiyaçları karşılamaya devam etmektedir. Burgan Bank Direkt Satış Temsilcisi alımı yapacağını duyurduğu açıklamada yeni personellerin bankanın Direkt Satış ve Tüketici Finansman departmanında Direkt Satış ekibine bağlı olarak görev alacaklarını belirtti.

Başvuru yapacak adaylarda aranan şartları da sıralayan Burgan Bank, 4 yıllık üniversite mezunu ya da öğrencilerinin tercih edileceğini açıkladı. Ancak 2 yıllık eğitim veren Meslek Yüksek Okulu mezunlarının ya da öğrencilerinin de başvuru yapabileceğini belirtti.

Deneyimli saha satış personel alımı şekilde yapılacak olan işe alımlar için daha önce saha da satış yaparak en az 3 yıl deneyim kazanmış kişiler aranıyor. Bireysel Emeklilik Sertifikası sahiplerinin tercih sebebi olduğu banka personel alımı ile ilgili belirtilenler arasında birebir satışta yetenekli olduğuna güvenen, aktif, dinamik, insan ilişkileri güçlü, ikna kabiliyeti yüksek, diksiyonu düzgün olan, yoğun ve esnek bir tempoda çalışma şekline ayak uydurabilecek, çalışma saatlerine uyum sağlayabilecek, ekip halinde çalışmayı benimseyebilecek olmaları da yer alıyor.

Burgan Bank saha satış elemanı iş başvurusu yapmak isteyen erkek adaylardan istenen şart askerliklerini yapmış ya da en az 2 yıl tecil ettirmiş olmaları olarak bildirildi.

Banka satış personeli iş başvurusu yaparak gerekli değerlendirmelerden geçen ve işe alımları gerçekleştirilen adaylar başta tüketici kredileri olmak üzere Burgan Bank bireysel bankacılık ürünlerinin satışını müşteri ziyaretleri yaparak ve verilen hedefler doğrultusunda çalışarak gerçekleştirecekler.

Burgan Bank iş başvurusu yapacak olan kişiler banka bünyesinde satış, pazarlama ve müşteri ilişkileri biriminde sürekli ve tam zamanlı olarak görev alacak olup, başvurular banka tarafından 8 Eylül 2017 tarihine kadar kabul edilecek.

Burgan Bank eleman alımı başvurusu yapmak ya da diğer tüm detayları öğrenmek aşağıdaki bağlantı ile mümkündür.

http://www.kariyer.net/is-ilani/burgan-bank-a-s-direkt-satis-temsilcisi-istanbul-avrupa-1828108

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.