Ana SayfaBanka İş İlanlarıBurgan Bank Deneyimli Personeller Arıyor!

Burgan Bank Deneyimli Personeller Arıyor!

Yayın tarihi:

Google Haberlere Abone Ol:

Kuzey Afrika ve Ortadoğu’da faaliyetlerini ağırlıklı olarak sürdüren Burgan Bank Türkiye’de yürüttüğü faaliyetlerini de her gün daha çok özel, perakende ve kurumsal müşteriye ulaşarak sürdürmektedir. Müşterilerinin hedeflerini kendi hedefi belirleyerek yoluna devam eden Banka, bankacılık sektörüne kazandırdığı yeni hizmet ve ürünler sayesinde uzun vadeli müşteri ilişkilerini amaçlamaktadır. Burgan Bank İnsan Kaynakları Eğitim ve Organizasyon Grubu bünyesinde Organizasyon departmanında görev verilmek üzere bildirilen özelliklere sahip olan Organizasyon Yöneticisi pozisyonunda personel ihtiyacı olduğunu açıkladı.

Burgan Bank personel alımları kapsamında yapılan duyuruda başvuru yapacak adayların daha önceden bankaların organizasyon birimlerinde en az 5 yıl olma suretiyle deneyim kazanmış olmaları gerekiyor. Üniversitelerin Mühendislik, İktisat ve İşletme fakültelerinde öğrenci ya da mezun olan adayların başvurularının kabul edildiği banka organizasyon yöneticisi alımı için ayrıca işgücü analizi ve raporlama yapabilen, süreç yönetimi metodolojisine hakim, tercihen kalite süreçlerinde deneyim sahibi, ARIS ve Microsoft Office uygulamalarına hakim olan, esnek çalışma saatlerine uyum gösterecek, iletişim kabiliyeti gelişmiş, iyi derecede İngilizce bilen, zaman yönetimi ve planlamada başarılı, sorun çözme ve analitik düşünme becerisi olan kişiler olması isteniyor.

Banka deneyimli personel alımı başvurusu yapacak erkek adaylarda aranan şart ise askerlik görevlerini tamamlamış olması şeklinde belirtildi.

Tecrübesiz banka personel alımı olarak da dikkat çeken duyuruya iş başvurusu yaparak göreve başlayan yeni personeller Burgan Bank bünyesinde iş süreçlerinin yönetimi ve tamamlanması, oluşan hataların tespiti, süreç geliştirmeye yönelik çalışmalar yürütülmesi, iş gücü analizlerinin rapor edilmesi gibi sorumluluklar alacaklar.

Burgan Bank tecrübeli personel alımı iş başvurusu ile yeni görevlerine başlayan kişiler bankanın İnsan Kaynakları ve Organizasyon biriminde tam zamanlı ve sürekli olarak çalışacaklar. 16 Ekim 2017 tarihine kadar ilgili departman tarafından banka eleman alımı iş başvurusu yapan adayların başvuruları kabul edilecek.

Burgan Bank iş başvurusu yapmak isteyen ya da işin tanımı ile ilgili daha detaylı bilgi almak isteyen kişiler aşağıdaki bağlantıdan tüm bilgilere ulaşabilirler.

http://www.kariyer.net/is-ilani/burgan-bank-a-s-insan-kaynaklari-organizasyon-yoneticisi-1809052 

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.