Ana SayfaBanka İş İlanlarıYapı Kredi Bankası Marka Uzmanı Personel Alımı Yapıyor!

Yapı Kredi Bankası Marka Uzmanı Personel Alımı Yapıyor!

Yayın tarihi:

Google Haberlere Abone Ol:

Yapı ve Kredi Bankası Kurumsal İletişim Yönetimi departmanında görevlendirilmek üzere Marka Uzmanı pozisyonunda açık olduğunu ve bu pozisyona iş başvurusu yapacak olan adayların taşıması gereken şartları açıkladı.

Yapı Kredi Bankası personel alımları kapsamında yapılan duyuruda Marka Uzmanı pozisyonuna talip olan adayların öncelikle üniversitelerin 4 yıllık örgün eğitim veren İstatistik, İşletme, Ekonomi gibi bölümlerinden mezun olmak ya da bu bölümlerden birinde öğrenci olması gerekiyor. Duyuruya konu olan alanda en az 2 yıl olmak üzere daha önceden deneyim kazanmış olan kişilerin değerlendirmeye alınacağı Yapı Kredi marka uzmanı iş başvurusu ile ilgili bildirilen diğer detaylar arasında çok iyi derecede sözlü ve yazılı İngilizce bilgisine sahip olmak, iletişimde etkili olmak, müşteri memnuniyeti odaklı düşünebilmek, stratejik, analitik, sorunlar karşısında çözüm üretebilecek şekilde düşünce yapısına sahip olmak, ekip çalışmasına uyum sağlayabilecek olmak, yaratıcı, yenilikçi ve proaktif olmak gibi özelliklere sahip kişiler olması isteniyor.

Banka tecrübeli personel alımı iş başvurusu yapmak isteyen erkek adayların askerlik hizmetini tamamlamış olması da gerekiyor. Yapı Kredi Bankası personel alımı ile ilgili işin tanımı da duyuruda detaylı olarak bildiriliyor.

Bankanın iletişim bütçesi ve iş ihtiyaçları doğrultusunda markaların iletişimle ilgili yıllık planlarının hazırlanması ve en verimli şekilde sürdürülmesi,Yapı Kredi Bankası marka ekibinde yürütülen tüm pazarlama faaliyetlerinin yönetiminin sağlanması, planlanan kampanya ve projeler çerçevesinde ilgili ajanslarla koordineli çalışmalar yapılması gibi görevler alacak olan Yapı Kredi Bankası’nın yeni personelleri banka bünyesinde sürekli ve tam zamanlı olarak çalışacak olup, finans ve reklam biriminin çalışanı pozisyonunda olacaklar.

Yapı Kredi Bankası deneyimli personel alımı ile ilgili adayların yaptığı başvurular banka ilgili birimi tarafından 6 Ekim 2017 tarihine kadar kabul edilecek.

Banka personel alımı iş başvurusu yapmak ya da Yapı Kredi Bankası’nın bu duyurusunda belirtilen işin tüm detaylarını öğrenmek isteyenler bu bilgilere aşağıdaki bağlantıdan erişebilirler.

http://www.kariyer.net/is-ilani/yapi-kredi-marka-uzmani-1762298

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.