Ana SayfaKredilerYapı ve Kredi Bankası’ndan 20.000 Lira İhtiyaç Kredisi!

Yapı ve Kredi Bankası’ndan 20.000 Lira İhtiyaç Kredisi!

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Yapı Kredi ihtiyaç kredisi başvurusu yaparak çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak üzere bu krediyi kullanan kişilere durumlarına özel faiz oranı uygulanmaktadır.

Banklara ihtiyaç kredisi başvurusu yaparak nakit ihtiyacını bildiren kişilerin tercihi Yapı Kredi ihtiyaç kredisi olursa bu kredinin şartları arasında başvuru sahibinin bankalardaki durumu ve kredi notuna göre faiz uygulanması bulunuyor. Bu yüzden de bankadan kredi başvurusu ön onay almadan kredinin hangi faiz oranıyla kullanılacağı bilinmiyor.

Yapı Kredi Bankası kredi başvurusu yaptıktan sonra kredi onaylanır ise banka tarafından istenen evraklar nüfus cüzdanının fotokopisi, son iki ayın maaş bordrosu ya şirketin antetli kağıdına yazılmış ve yetkililerce kaşelenip imzalanmış maaş yazısı, gelir belgesi, şirketin imza sirküleri, vergi levhası fotokopisi, emekliler için maaş hesap cüzdanlarının fotokopisi, kira gelirleri varsa kira kontratı ve tapunun fotokopisi, ikametgah belgesi ya da son 3 aya ait kişinin adına bir adet fatura olarak sıralanıyor. Adres paylaşım sisteminde adresi güncel olan kişilerden ikametgah ya da fatura istenmemektedir.

En uygun banka ihtiyaç kredisi niteliğinde olan bu krediye geri ödeme süresince kredi sahibine hayat sigortası yapılmaktadır. Hayat sigortasının primi kredi sahibinin yaşı, cinsiyeti, çalışma şekli, kredinin tutarı ve vadesine göre değişiklik göstermektedir. Yapı Kredi ihtiyaç kredisinin en uzun vade seçeneği 48 aydır.

Yapı Kredi ihtiyaç kredisi internetten başvuru ya da şubeye giderek kredi başvurusu yapan bir kişi kredi notunun elverdiği şekilde yüzde 1.33 faiz oranından yararlandığında ve 48 ay vade seçeneği ile 20.000 lira tutarında avantajlı ihtiyaç kredisi kullandığında aylık kredi taksitleri 599.61 lira olur. Aynı kişiden 100 lira kredi masrafı tahsil edilirken, kredi bitiminde ödediği toplam tutar da 28.881,28 liraya tekabül eder. 

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.