Ana SayfaBanka İş İlanlarıKuveyt Türk Tecrübesiz Gişe Yetkilileri Alımı Yapıyor!

Kuveyt Türk Tecrübesiz Gişe Yetkilileri Alımı Yapıyor!

Yayın tarihi:

Google Haberlere Abone Ol:

Kuveyt Türk Katılım Bankası AŞ., tecrübeli ya da tecrübesiz gişe yetkilisi personel alımı yapacağını duyurdu.

1989 yılından bu yana finans ve bankacılık sektöründe faaliyet gösteren Kuveyt Türk Katılım Bankası, sürekli artan şube sayısı ve performansı ile Türkiye’deki lider bankalar arasında yer alıyor. Bu büyümeyi sürdürmeye devam etmeyi amaçlayan Kuveyt Türk, şubelerinde görevlendirilmek üzere personel alımı yapacağını ve açık pozisyonun gişe yetkisi olduğunu duyurdu.

Banka tecrübesiz gişe yetkili iş başvuruları kabul ettiği gibi bu alanda tecrübeli adayların da başvurularını değerlendirmeye alıyor. Kuveyt Türk tarafından yapılan açıklamada başvuru yapacak olan kişilerde bulunması istenen özellik ve nitelikleri de belirtti.

4 yıllık örgün eğitim veren üniversitelerin İktisadi ve İdari Bilimler Fakülteleri’nden mezun olması istenen adayların faizsiz bankacılık alanında çalışma konusunda istekli olması da gerekiyor. Başvuru yapacak erkek adaylarda aranan şart askerlik görevlerini tamamlamış ya da en az 2 yıl tecil ettirmiş olmaları şeklinde belirtilirken, tüm başvuru sahiplerinin müşteri memnuniyeti ve başarı odaklı çalışacak olması, ekip çalışmasına yatkın ve ekibe katkı sağlayacak olması, iletişim becerilerinin etkin olması, organizasyon ve planlama konularında başarılı olması, analitik düşünce yapısına sahip, insan ilişkileri güçlü olması gerekiyor.

Kuveyt Türk tecrübesiz personel alımı ile ilgili yaptığı duyuruya başvurarak diğer süreçlerde başarılı olan ve işe alımı sağlanan yeni personeller banka bünyesinde sürekli ve tam zamanlı olarak çalışacak olup müşterilerin para yatırma, para çekme, çek senet ile ilgili işlemler, fatura tahsilatı, döviz alım – satımı gibi işlemlerini yapacaklar.

1 Ekim 2017 tarihine kadar banka gişe elemanı iş başvuruları Kuveyt Türk Katılım Bankası tarafından kabul edilecek. Bu duyuru hakkında daha fazla bilgi edinmek banka iş başvurusu yapmak isteyen adaylar aşağıdaki linkten yardım alabilirler.

http://www.kariyer.net/is-ilani/kuveyt-turk-katilim-bankasi-a-s-gise-yetkilisi-istanbul-avrupa-1845192

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.