Ana SayfaKredilerGaranti Bankası 48 Ay Vadeli Bayram Kredisi!

Garanti Bankası 48 Ay Vadeli Bayram Kredisi!

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Kurban Bayramı’nın yaklaşıyor olmasıyla birlikte bankalar da ihtiyaç kredilerinde bayram kampanyalarına hız kazandırdılar. Garanti Bankası bayram kredisi de bunlardan biri olarak göze çarpıyor.

Uygun faizli ihtiyaç kredileri arasında yer alan Garanti Bankası ihtiyaç kredisi fırsatından yararlanmak isteyenler bayramdan önce kredilerini kullanarak ister tatile gidebiliyor, ister sevdikleri ile birlikte olmak için memleketlerine gidebiliyor ya da tüm borçlarını kapatıp tek bir yere borçlanarak rahat bir bayram geçirebiliyorlar.

Garanti Bankası bayram kredisi başvurusu için şubeye gidip birebir başvuru yapılabildiği gibi, şubeye gitmeye vakti olmayanlar için online ihtiyaç kredisi başvurusu seçeneği de bulunuyor.

Bu bayram kredisinde sigorta zorunluluğu olmakla birlikte krediye yansıyacak sigorta primi tutarı kredi sahibin yaş, cinsiyet, bankalardaki durumu ve kredinin vadesi, tutarı gibi özelliklere göre değişiyor. Yüzde 0.5 oranında tek seferlik kredi tahsis ücretinin alındığı Garanti Bankası uygun faizli ihtiyaç kredisinin faiz oranları da kredinin tutarına göre değişmek suretiyle yüzde 1.29’dan başlıyor.

Avantajlı banka ihtiyaç kredisi olarak da dikkat çeken Garanti Bankası’nın bu kampanyasında en az 3 ay en fazla 48 ay vade yapılabiliyor.

Garanti Bankası teminatsız ihtiyaç kredisi fırsatından yararlanmak isteyen bankaya online kredi başvurusu yaparak 36 ay vade ile 10.000 lira kullanan bir kişi aylık yüzde 1.74 faiz oranı ile kredisini kullanıyor. Bu kişinin aylık kredi taksit ödemeleri 398 lira olurken, kredinin tüm masrafları 50 lira şeklinde bildiriliyor. Kredi bitiminde 36 ayın sonunda ödenen toplam tutar ise BSMV ve KKDF de dahil olmak üzere 4.324,20 lira olarak hesaplanıyor. 

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.