Ana SayfaSigorta İş İlanlariAvivaSA Sigorta Deneyimli Sekreterler Arıyor!

AvivaSA Sigorta Deneyimli Sekreterler Arıyor!

Yayın tarihi:

Google Haberlere Abone Ol:

AvivaSA Emeklilik ve Hayat AŞ. Türkiye’deki lider emeklilik ve hayat sigortası şirketlerinden biridir. Sabancı Holding ve Aivva Plc aslı şirketlerin birleşmesiyle doğmuştur. Bünyesinde çalışan 1500 kişi gelişmeye devam ederken, bir yandan da yeni işe alacağı genç, dinamik ve kariyer hedefler olan yeni personellere iş fırsatı tanımaktadır.

AvivaSA sekreter personel alımları ile ilgili yaptığı duyuruda işe alacağı yeni personellerde aradığı özellikleri de açıkladı. En az lise mezunu olmak üzere daha önce buna benzer bir işte minimum 1 yıl çalışmış olan tecrübeli sigorta satış elemanı alımı gerçekleştireceğini bildiren şirket diğer şartları da açıkladı.

Microsoft Office uygulamalarını etkin bir şekilde kullanabilen, çalıştığı şirketi en iyi şekilde temsil edebilen, diksiyonu düzgün, prezantabl, insanlarla ilişkilerinde başarılı, ikna kabiliyeti güçlü, sabırlı, gerektiğinde işi ile ilgili inisiyatif kullanabilecek olan, problemler karşısında çözüm üretebilen, planlama ve organizasyon yeteneği gelişmiş, analitik düşünce yapısı sahibi adaylar AvivaSA personel alımı iş başvurusu yapabiliyor.

Tecrübeli sigorta personeli alımı şeklinde duyurulan bu açıklamaya başvurup ön onay alabilen ve sonrasında gerekli diğer aşamaları da başarıyla geçip AvivaSA bünyesinde işe başlayan kişiler şirketin Direkt Satış Kanalı Bölge Ofisi’nde göreve başlayacaklar. İdari işlerin bütün süreçlerine destek vermesi beklenen bu yeni personeller satış ofisindeki uygulama ve işlerin yürütülmesine destek vermek, AvivaSA Genel Müdürlüğü’ndeki ilgili departmanlar ile koordinasyonu sağlamak, telefonla gelen müşteri çağrılarına cevap vermek, arayan müşterilerin ilgili departmanlara yönlendirilmesi, dosyalama yapmak, düzenli olara raporlama yapmak, ofisin işleyişi, uygulamalar ve gerekli prosedür hakkında eğitimler vermek gibi görevler üstlenecekler.

AvivaSA platform asistanı olarak göreve başlayacak olan yeni personeller şirketin sürekli ve tam zamanlı elemanı olup sekreterya departmanında çalışacaklar.

AvivaSA Sigorta iş başvuruları 23 Eylül 2017 tarihine kadar kabul edilecek olup, şirketin bu duyurusu ile ilgilenen ya da sigorta personel alımı iş başvurusu yapmak isteyenler aşağıdaki linkten gerekli bütün bilgilere ulaşabilirler.

http://www.kariyer.net/is-ilani/avivasa-emeklilik-ve-hayat-a-s-platform-asistani-antalya-1839697

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.