Ana SayfaBanka İş İlanlarıGaranti Bankası Muhasebe Yardımcıları Arıyor!

Garanti Bankası Muhasebe Yardımcıları Arıyor!

Yayın tarihi:

Google Haberlere Abone Ol:

Garanti Bankası yeni personel alımları ile ilgili yaptığı açıklamada Muhasebe Servis Asistanı pozisyonunda eleman ihtiyacı olduğunu, bu duyuru ile ilgilenerek başvuru yapacak olan kişilerin hangi özelliklere sahip olmasının istendiğini açıkladı.

Garanti Bankası muhasebe personeli alımı için aradığı şartları detaylıca bildirirken üniversitelerin 4 yıllık eğitim veren lisans bölümlerinden mezun olan kişilerin başvuru yapmasını istedi. Garanti Bankası bünyesine dahil olmak üzere bankanın Emeklilik ve Tardım Sandığı Genel Müdürlüğü’nde görev verilecek yeni personeller muhasebe servisinde asistan olarak çalışacaklar.

Banka muhasebe elemanı iş başvurusu yapacak olan kişilerin 27 yaşından büyük olmaması, daha önceden muhasebe ile ilgili bir alanda en az 2 yıl çalışarak deneyim kazanmış olması, Microsoft Office uygulamalarını özellikle de Word, Excell, Powee Point’i etkin olarak kullanıyor olması, güler yüzlü, insanlarla ilişkileri güçlü olması, güler yüzlü olması, etkili iletişim kurabiliyor olması, takım çalışmasına yatkın ve uyum sağlayabilecek olması, diksiyonu düzgün ve prezantabl olması gibi özelliklere ve niteliklere sahip olması gerekiyor.

Garanti Bankası muhasebe personeli pozisyonu için iş başvurusu yapacak olan kişiler banka bünyesinde sürekli ve tam zamanlı olarak işe alınacak olup hizmet departmanında muhasebe uzman yardımcısı olarak görev alacaklar. tecrübeli banka muhasebe personeli iş başvurusu olarak da değerlendirilecek olan bu duyuru için baş vuru yapacak olan adayların başvuru sırasında iletişim bilgilerini eksiksiz ve tam vermeleri önemlidir. Banka tarafından sağlanacak geri dönüşlerde sorun yaşanmaması açısından bu noktaya dikkat edilmesi gerekir.

Banka muhasebeci iş başvurusu yapan adayların başvuruları ilgili departman tarafından 21 Eylül 217 tarihine kadar kabul edilecektir. Bu duyuru ile ilgilenerek daha fazla bilgi sahibi olmak isteyen ya da banka personel alımı iş başvurusu yapmak isteyen kişiler aşağıda paylaşılan bağlantıdan yararlanabilirler.

http://www.kariyer.net/is-ilani/garanti-bankasi-muhasebe-servisi-asistani-1837955

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.