Ana SayfaKredilerING Bank Pazarlama Personelleri Arıyor!

ING Bank Pazarlama Personelleri Arıyor!

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

ING Bank KOBİ Bankacılığı biriminde görev verilmek üzere pazarlama yetkilisi banka personel alımı yapacağını açıkladı.

ING Bank’ın yaptığı pazarlama personeli iş başvurusu duyurusunda başvuru sahiplerinin sahip olması istenen özellikler de açıklandı. Buna göre; başvuru yapacak adayların üniversitelerin 4 yıllık eğitim veren İktisat, İşletme, İstatistik, Matematik ve Uluslararası İlişkiler gibi bölümlerinden mezun olan ya da bu bölümlerden birinde öğrencilik hallerinin devam eden adaylar tercih ediliyor.

ING Bank pazarlama elemanı alımı için başvuru yapacak olan kişilerin ayrıca ileri derecede İngilizce bilen, Microsoft Office uygulamalarını etkin bir şekilde kullanan, en az 2 yıl olmak üzere pazarlama alanında daha önceden çalışmış ve tecrübe kazanmış olan, analitik düşünce yapısı sahibi, sonuç odaklı çalışan, ikna kabiliyeti yüksek, organizasyon, planlama ve zaman yönetimi konularında başarılı, ekip halinde çalışmaya yatkın, değişime ve yeniliklere açık olan, insan ilişkilerinden ve iletişimde başarılı olan kişiler olması gerekiyor.

ING Bank KOBİ Bankacılığı alanında görev yapacak olan banka pazarlama personelleri bu departman ile ilgili yeni ürünlerin pazar araştırmasını yapmak, yeni ürünler geliştirmek ve projelendirmek, ING Bank KOBİ Bankacılığı biriminin mevcut müşterilerinin ihtiyaç, talep ve sorunları ile ilgilenerek gerekli revizyon çalışmalarını yapmak, müşteri portföyünün yeni kazanımları ile ilgili çalışmalar yapmak ve bankaya yeni müşteriler kazandırmak gibi görev ve sorumluluklar alacak olup, bu duyuru ile ilgili işin tanımı banka tarafından detaylıca bildirilmiştir.

Tecrübeli banka pazarlama elemanı iş başvurusu yapmak isteyen kişilerin başvuruları ING bank tarafından 1 Ekim 2017 tarihine kadar değerlendirmeye alınacak olup işe alınan yeni personeller banka bünyesinde finans departmanında sürekli ve tam zamanlı oalrak çalışacaklar.

ING Bank tecrübeli pazarlama personeli iş başvurusu yapmak isteyen veya bu duyuru ile ilgili bütün detayları öğrenmek isteyenler aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilirler.

http://www.kariyer.net/is-ilani/ing-bank-kobi-bankaciligi-pazarlama-yetkilisi-1845129

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.