Ana SayfaKredilerZiraat Bankası 10.000 TL Masrafsız Kredi!

Ziraat Bankası 10.000 TL Masrafsız Kredi!

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Ziraat Bankası 10.000 lira masrafsız kredi ile bayram öncesinde nakit ihtiyacı olanların bu sorununa çözüm oluyor.

Bankaların masrafsız kredi seçenekleri arasında yerini alan bu kredi kampanyası için Ziraat Bankası şubelerine giderek bireysel müşteri temsilcileri vasıtasıyla kredi başvurusu yapılabildiği gibi, bankanın web sitesi üzerinden online ihtiyaç kredisi başvurusu da yapılabiliyor.

Ziraat Bankası kredi tutarı, vadesi ve kredi sahibinin durumuna göre kredi faiz oranlarında değişiklik yapma hakkını saklı tutmakla birlikte banka tarafından sağlanan masrafsız tüketici kredileri arasında bulunan bu kredi türünde yüzde 1.26 oranında faiz uygulanmaktadır. Bireysek ihtiyaç kredisi masrafsız bir şekilde kullanmak isteyenlerin tercihi olan bu kredi ile müşterilerin ne kadar nakde ihtiyaçlarının olduğunu ve bu krediyi hangi vade seçeneğinde ödemek istediklerine karar vermeleri yeterlidir. Ziraat Bankası online kredi başvurusu yapılarak sonucu kısa sürede öğrenilen bu uygun faizli masrafsız kredi için en fazla uygulanan vade seçeneği 48 aydır.

Ziraat Bankası masrafsız kredi başvurusu yaparak 10.000 lira kredi kullanmak isteyen bir kişi bu krediyi 36 ayda geri ödemek istediğinde bankadan onay alarak kredisini kullandığı takdirde aylık yüzde 1.26 faiz oranından yararlanır. Aynı kişinin ödeyeceği aylık kredi taksitleri 362.25 lira olurken, kredinin yıllık maliyet oranı yüzde 19.7316 olur. Dosya masrafsız kredi Ziraat Bankası kampanyası değerlendirilerek bu krediden kullanan müşterilerin kredi tutarlarına dolayısıyla aylık taksit ödemelerine KKDF ve BSMV dahildir.

Ziraat Bankası 10.000 lira masrafsız tüketici kredisi kullanmak isteyenler bankanın kendi sistemi üzerinden internetten kredi başvurusu yaparak sonucu en kısa sürede öğrenebilirler.  

1 adet yorum var, sen de görüşlerini yaz!

  1. Her ayleye Kıredi diyorsunu ne veriyorsunuz ne ediyormuş millet le dalka geciyonus heb değerlendir mede diyonus ben hiç bir yardım alamıyorum mağdur durumdayım nakit ihdiyaclarım var bayram geliyor kalp hastası deflet bize acil para diyo ama bankalar hiç biri vermiyo resmen dalka geçiliyor bi de anket hazırlanmış deflet memunmusun hizmetlerden memnun musun yazdım siz anlayın nakarat memnun olduğumu ben kiramı suyumu Elekdirik ödiyemiyorum hiç bir yardım alamıyoruz çocuk parası anlamıyoruz nereye baş vursam heb ret

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.