Ana SayfaKredilerZiraat Bankası 20.000 TL Masrafsız Kredi!

Ziraat Bankası 20.000 TL Masrafsız Kredi!

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Bankaların kredi kampanyaları dahilinde olan Ziraat Bankası 20.000 lira masrafsız kredi ile ihtiyaç sahipleri bu krediden faydalandırılırken, kredi masrafı alınmıyor.

Ziraat Bankası online kredi başvurusu yapılarak ön onaya sunulan bu krediye aynı zamanda en yakın banka şubesine giderek de başvuru yapılabilir. Ziraat Bankası Bireysel Müşteri Temsilcileri kredi talebinde bulunan müşterileri kredinin tüm detayları hakkında bilgilendirmekte ve kredi kullanım işlemlerini en kısa sürede tamamlayarak paralarının hesaplarına geçmesini sağlamaktadır.

Masrafsız ihtiyaç kredisi başvurusu yapan kişilere uygulanacak kredi faiz oranlarında değişiklik yapmak hakkını saklı tutar. Bu oranlar kredi sahibinin bankalardaki durumu, yaşı cinsiyeti, talep edilen kredinin toplam tutarı ve tercih edilen vade seçeneğine göre değişebilir.

Online tüketici kredisi başvurusu yaparak Ziraat Bankası’nın masrafsız kredisi ile 20.000 lira kredi kullanmak isteyen müşterilere uygulanan aylık faiz oranı yüzde 1.26 olarak bildirilmiştir. Aynı kişi kullanacağı 20.000 liralık krediyi 48 ayda ödemeyi seçtiği durumda aylık taksitleri 589.01 olur. En uygun faizli ihtiyaç kredileri arasında yer alan bu kredinin bu tutar ve vade seçeneğindeki yıllık maliyet oranı yüzde 19.7316 olurken, kredi bitiminde kredi sahibinin ödemiş olduğu toplam tutar ise 28.272,48 lira olarak hesaplanabilir.

Masrafsız bireysel kredi başvurusu yapmak isteyenler Ziraat Bankası tarafından kredi başvuruları onaylandığı takdirde dosya masrafı ödemezler. Ziraat Bankası 20.000 lira masrafsız krediye ve diğer vade ve tutarlardaki bankanın masrafsız kredisine uygulanan aylık faiz oranı yüzde 1.26 olarak belirlenmiştir. Ziraat Bankası’nın resmi internet sitesinden kredi başvurusu yapılabildiği gibi istenen tutar ve vade belirtilerek kredinin faiz oranları, aylık taksit tutarları ve yılık maliyet oranları öğrenilebilir. 

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.