Ana SayfaGündemYapı Kredi Bankası Uygun Faizli Taşıt Kredisi!

Yapı Kredi Bankası Uygun Faizli Taşıt Kredisi!

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Yapı ve Kredi Bankası uygun faizli taşıt kredisi imkanı ile araç sahibi olmak isteyenlere yönelik kefil istenmeyen kredi seçeneği sunuyor.

Bankaların uygun faizli taşıt kredileri içinde yerini alan Yapı Kredi Bankası’nın bu kredi kampanyası ile araç satın almak isteyenlerden kefil istenmiyor. Satın alınacak olan aracın kredi bitimine kadar banka tarafından ipotek altına alındığı bu kredi seçeneğinde kredi kullanımında başlangıçta tek sefer olmak üzere toplam tutar üzerinden yüzde 0.5 oranında kredi tahsis ücreti ve yüzde 5 oranında BSMV tahsil edilir.

Yapı Kredi Bankası taşıt kredisi için tüm masraflar hesaplanır ve vergiler, kredi açılış ücreti de dahil olmak üzere tek seferlik alınır. Taşıt kredilerinde zorunlu olan kasko, bu uygun faizli taşıt kredisi için de geçerlidir. Kredinin yıllık ve aylık maliyet hesaplamalarında taksit tutarlarına fon ve vergi için alınacak ücretler dahil edilir.

Online taşıt kredisi başvurusu yapmak isteyen kişiler Yapı Kredi Bankası tarafından ön değerlendirmeye tabi tutulup onay aldıktan sonra, en yakın banka şubesinden kredilerini kullanabilirler. Yapı Kredi en uygun taşıt kredisi için uygulanan aylık faiz oranı yüzde 1.27 olmakla birlikte, kredinin satın alınacak aracın toplam tutarı üzerinden karşılama oranı yüzde 70’tir.

Yapı Kredi Bankası online kredi başvurusu yapıp, kredisi onaylanan bir müşteri 50.000 lira tutarında kredi kullanarak 48 ayda ödemeyi tercih ettiği durumda aylık yüzde 1.27 faiz oranı ile 1.476 lira taksit öder. Kredi bitiminde aynı kişinin ödeyeceği toplam tutar 71.111,69 lira olurken, toplam ödenen faiz 20.861,69 lira, krediye uygulanan toplam masraflar da 250 lira olarak hesaplanır. 

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.