Ana SayfaKredilerZiraat Bankası 30.000 TL Masrafsız Kredi!

Ziraat Bankası 30.000 TL Masrafsız Kredi!

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Ziraat Bankası’nın sunduğu düşük faizli tüketici kredileri arasında olan bu krediden yararlanan müşterilerden dosya masrafı alınmıyor.

Ziraat Bankası 30.000 lira masrafsız kredi başvurusu yapmak isteyen nakit ihtiyacı olan kişiler bu kredinin geri ödemesini en fazla 48 aya kadar yapabiliyor. Dosya masrafsız tüketici kredisi Ziraat Bankası’nın sunduğu uygun aylık faiz oranları ile banka tarafından daha da cazip hale getirilmiş. Banka tarafından faiz oranlarında müşterinin bankaların sitemindeki durumuna, cinsiyetine, yaşına ve kredinin seçilen vadesi ve kredi tutarına göre değişiklik yapma hakkı saklı olmakla birlikte bu krediye uygulanan aylık faiz oranı yüzde 1.26 olarak dikkat çekmektedir.

Bankaların dosya masrafsız kredileri arasında öne çıkan Ziraat Bankası’nın sunduğu bu avantajdan yararlanmak isteyenler kendilerine en yakın banka şubesine giderek bireysel müşteri temsilcilerinden yardım alabilecekleri gibi, Ziraat Bankası online tüketici kredisi başvurusu da yapabilirler. Kredi başvurusu yapan ve kredileri onaylanan kişiler banka tarafından kendilerine bildirilecek olan evrakları temin etmekle ve bankaya sunmakla yükümlüdür.

Ziraat Bankası dosya masrafsız kredi ile 24 ay vadede 30.000 lira tüketici kredisi kullanmak için başvuru yapan ve başvurusu yapılan değerlendirme sonucunda kabul gören bir kişi bu tutar ve vade seçeneği için aylık yüzde 1.26 faiz oranından yararlanır. Bu kişinin 24 ay boyunca aylık olarak ödeyeceği taksit tutarı 1.499,81 lira olurken, krediye uygulanan yıllık maliyet oranı yüzde 19.7316 olur. Ziraat Bankası 30.000 lira masrafsız kredi 24 ay boyunca ödendiğinde toplam ödene tutar ise 35.995,44 lira olarak hesaplanabilir. 

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.