Ana SayfaBanka İş İlanlarıFibabanka Dijital Bankacılık Personel Alımı Yapıyor!

Fibabanka Dijital Bankacılık Personel Alımı Yapıyor!

Yayın tarihi:

Google Haberlere Abone Ol:

Fibabanka yeni personellere ihtiyaç duyduğu pozisyonun Dijital Bankacılık Kullanıcı Deneyimi Yönetmen Yardımcısı olduğunu açıkladı.

Fibabanka personel alımı iş başvurusu konulu duyuruda bankanın açık pozisyonuna başvuru yapmak isteyen adayların hangi nitelik ve özelliklere sahip olmasının istendiği de belirtildi.

Üniversitelerin örgün eğitim veren 4 yıllık lisans bölümlerinden mezun olmuş ya da öğrencilikleri süren adayların başvuru yapabileceği banka personel alımı için 3 yıl dijital kanallarda süreç iyileştirme ve geliştirme görevinde deneyim kazanmış olan kişiler tercih ediliyor.

Fibabanka tecrübeli eleman iş başvurusu yapacak adayların dijital gelişme ve trendleri yakında takip eden, görev aldığı projelerde bu gelişmeleri hayata geçirebilen, yeniliklere açık, araştırmacı bir ruha sahip, sunum hazırlama alanında deneyimli, yaratıcılık yönü gelişmiş, hızlı ve yoğun çalışma temposuna atak uydurabilecek olan, krizlerde doğru stratejileri belirleyip yönetebilen, gerektiğinde inisiyatif kullanabilecek olan, insan ilişkileri ve iletişim kabiliyeti gelişmiş, ekip halinde çalışma şekline ayak uydurabilen ve içinde bulunduğu ekibe katkı sağlayabilecek olan, ileri derecede yazılı ve sözlü İngilizce bilgisine sahip olan kişiler olması gerekiyor.

Banka tecrübeli personel iş başvurusu yapmak isteyen erkek adaylardan da askerlik görevlerini tamamlamış olmaları isteniyor.

Fibabanka iş başvurusu yaparak banka tarafından ön değerlendirmeye alınan ve diğer süreçlerde test edilmek üzere uygun olduğuna karar verilen adaylar bu süreçlerde de başarı gösterdiği ve işe alındıkları takdirde bankanın pazar araştırma biriminde uzman konumunda sürekli ve tam zamanlı olarak görev alacaklar. 3 yıl tecrübe şartının arandığı yeni personellerin hangi görevlerde yer alacağı ve hangi sorumlulukları üstlenmesinin istendiği Fibabanka tarafından yapılan işe alım duyurusunda bildirildi.

Banka personel alımları iş başvurusu yapmak ve Fibabanka’nın bu personel ihtiyacı ile ilgilenen kişiler aşağıdaki linkten gerekli tüm bilgilere ulaşabilirler.

http://www.kariyer.net/is-ilani/fibabanka-a-s-dijital-bankacilik-kullanici-deneyimi-yonetmen-yrd-1831536

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.