Ana SayfaKredilerBankaların Bayram Kredisi Seçenekleri!

Bankaların Bayram Kredisi Seçenekleri!

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Bankalar tarafından müşterilerine sunulan bayram kampanyaları bu yıl da Ramazan Bayramı’na yaklaştığımız şu dönemde hız kazandı. Bankalar bu yıl aylık düşük faiz oranından başlayan ve 48 ay vade seçeneği sunarken, kredi taksit ödemelerini erteleyen veya taksit ödemelerini günlük olarak hesaplayan bankalar bu kampanyalarda dikkat çekiyor.

İş Bankası’ndan 100.000 TL’ye Kadar Kredi İmkanı

İş Bankası’nın her bayram sunduğu kredi fırsatı olan Geleneksel Bayram Kredisi ile 100.000 liraya kadar kredi kullanmak mümkün. İş Bankası kredi başvurusu taleplerini anında değerlendirmeye alıyor ve İşCep uygulaması ile kredi sözleşmesini onaylatıyor. Kredi miktarı şubeye gitmesine gerek kalmadan müşterinin hesabına yatıyor.

Yapı Kredi Bankası’ndan Günde 10 TL’ye Kredi İmkanı

Yapı Kredi Bankası tarafından günde düşük tutarlarla ödenen 10.000 liralık bireysel ihtiyaç kredisi başvuruları online olarak yapılabiliyor. Bu kampanyadan yararlanmak isteyenler başvurularını banka şubelerinden, bankanın web sitesinden ve Yapı Kredi Mobil üzerinden yapabiliyorlar.

Denizbank’tan Yüzde 1,35 Faiz Oranı ile Kredi İmkanı

Denizbank müşterilerine Ramazan Bayramı’na özel fırsat olarak sunduğu aylık yüzde 1,35 faiz oranı ve 48 ay vade seçeneği ile ihtiyaç kredisi başvurusu yapabileceklerini duyurdu.

TEB’den 3 Dk’da Onaylı Bayram Kredisi

Türk Ekonomi Bankası Ramazan Bayramı’na özel 3 dakikada onaylı kredi kampanyası düzenledi. Bireysel ihtiyaç kredileri kapsamında sunulan kredi imkanı ile müşterilerinin kişisel ihtiyaçlarını 48 ay vade ve uygun faiz oranları ile karşılamalarına olanak veriyor. Kefilsiz ve teminatsız 30 bin liraya kadar finansman desteği veriliyor.

QNB Finansbank Günlük 15 TL Taksitle Kredi

QNB Finansbank müşterileri günlük 15 lira taksitle 15.000 liraya kadar, taksit ödemelerinin 3 ay sonra başladığı, 48 ay vadeli Ramazan Bayramı Kredisi sunuyor.

Fibabanka’dan Uygun Taksitle Kredi

Fibabanka bayram ihtiyaç kredisi ile günde uygun taksitle 10.000 liraya kadar kredi imkanından yararlanabilirsiniz. Aynı zamanda kredi başvurusunu da internet üzerinden kredi başvuru formunu doldurarak yapabilirsiniz.

ABank Yüzde 1.65 Faizle Kredi

ABank tarafından sunulan geleneksel bayram ihtiyaç kredisi ile kredi sahipleri aylık yüzde 1.65 faiz oranı ile kredilerini kullanabiliyorlar.

Garanti Bankası’ndan Düşük Faizli Bayram Kredisi – 25.000 TL Anında

Garanti Bankası Ramazan Bayramı vesilesi ile aylık faiz oranı yüzde 1.49 olan ve 48 ayda geri ödenebilen ihtiyaç kredisi kampanyası ile nakit ihtiyacı olanlara fırsat tanıyor. Garanti’nin sunduğu kampanyaya da internet üzerinden, kişisel bilgilerini doldurarak yapabilirsiniz.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.