Ana SayfaBanka İş İlanlarıTEB Arval Tahsilat Yetkilisi Personel Alımı!

TEB Arval Tahsilat Yetkilisi Personel Alımı!

Yayın tarihi:

Google Haberlere Abone Ol:

Türk Ekonomi Bankası bünyesinde faaliyet gösteren filo ve uzun dönem araç kiralama şirketi olan TEB Arval, tahsilat yetkilileri ve yönetici yardımcıları aradığını açıkladı.

TEB Arval personel alımları kapsamında yapılan duyuruda başvuru sahiplerinde aranan şartlar ve özellikler de ayrıntılı bir şekilde belirtildi. Üniversitelerin lisans bölümlerinden mezun olanların başvurularının kabul edildiği bildirilen işe alım duyurusunda ekip çalışmasına yatkın ve uyum sağlayabilecek olan kişilerin tercih edildiği de söylendi.

TEB Arval Deneyimli Personeller Arıyor

TEB personel alımı iş başvurusu olarak da nitelendirilebilecek olan bu açıklamada ayrıca sözlü ve yazılı iletişimi güçlü, ikna yeteneği gelişmiş, telefonda akıcı ve etkin bir şekilde konuşabilen, Microsoft Office uygulamalarını ileri derecede kullanabilen, sorunlar karşısında çözüm üretebilen, analitik düşünce yapısı sahibi, planlama, organizasyon becerileri gelişmiş, iş takibi yapmak ve iletişim konularında sorunsuz çalışabilen, temel seviyede muhasebe ve hukuk bilgisi sahibi olan, tercihen daha önce tahsilat departmanında görev yaparak deneyim edinmiş olan adayların başvuru yapması isteniyor.

Tecrübeli tahsilat yetkilisi iş başvurusu yaparak TEB Arval tarafından gerekli aşamalara tabi tutularak işe alımı gerçekleştirilen adaylar telefonda müşterilerle iletişim kurarak tahsilatların düzenli bir şekilde yapılmasının sağlanması, müşterilerin tahsilat performanslarının kontrol edilmesi, gerekli idari ve yasal takip hazırlıklarının yapılması, gecikmiş alacaklarda izlenen sürecin yönetilmesi, müşterilerle şirket arasında yapılan sözleşmelerin ve diğer belgelerin hukuka uygunluğunun kontrol edilmesi gibi görevlerde faal olacaklar.

TEB Arval İş Başvuruları

2 ile 4 yıl arasında deneyim sahibi olması istenen TEB Arval tahsilat yetkilisi adayları işe alındıktan sonra şirketin hukuk ve kredi departmanında sürekli ve tam zamanlı şekilde uzman konumunda çalışacaklar. TEB Arval iş başvuruları 8 Eylül 2017 tarihine kadar devam edebilecek.

TEB Arval tecrübeli tahsilat yetkilisi iş başvurusu yapmak ya da bu duyurudaki tüm bilgilere erişmek isteyenler için aşağıdaki bağlantı yardımcı olacaktır.

http://www.kariyer.net/is-ilani/teb-turk-ekonomi-bankasi-teb-arval-tahsilat-yetkilisi-yonetici-yardimcisi-1838718 

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.