Ana SayfaKredilerAnadolubank 5.000 TL İhtiyaç Kredisi!

Anadolubank 5.000 TL İhtiyaç Kredisi!

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Anadolubank 5.000 lira ihtiyaç kredisi düşük faiz oranı ve 48 aya varan vade seçeneği ile nakit ihtiyaçlarının giderilmesinde yardımcı oluyor.

İhtiyaç Kredisi için Gerekli Evraklar

Bankaların en uygun ihtiyaç kredileri arasında yerini alan Anadolubank ihtiyaç kredisi için istenen evraklar da banka tarafından bildirildi. Buna göre; nüfus cüzdanının aslı ya da fotokopisi, ücretli çalışanlar için son aya ait maaş bordrosu veya net maaş tutarının gösterildiği çalıştığı şirket tarafından kaşelenip imzalanmış maaş yazısı, şirketin imza sirküleri; serbest meslek ya da ticaretle uğraşanlar için son 2 yıla ait gelir tablosu ve bilanço, vergi levhasının güncel hali, cari yıla ait mizan; şirket ortağı olanlar için Ticaret Sicil Gazetesi’nde yayınlanmış olan şirkete ait kuruluş ilanı, vergi levhasının güncel hali, gayrimenkul teminatı gösterenler için mülkün tapusu ve fotokopisi; emekliler için emekli maaşını aldığı hesabın cüzdan gerekmektedir.

İhtiyaç Kredisi Ek Belgeler                               

Anadolubank kredi başvurusu yapan ve banka tarafından yapılan değerlendirme sonucunda kredi alması onaylanan müşterilerden gerekli gördüğü durumlarda son 3 aya ait adres beyan belgesi yani ikametgah belgesi isteme hakkına sahip olup, bu belgenin Nüfus Müdürlüğü tarafından onaylanmış olması gerekmektedir. Banka kredi sahibinden ihtiyaç kredisi onayı sırasında kefil isteme hakkına da sahiptir. Kefil istenmesi durumunda kredi için gerekli olan evrakların tümü kefilden de talep edilir.

Banka düşük faizli ihtiyaç kredisi arayışında olanlar Anadolubank ihtiyaç kredisi online başvuru yaparak bu krediden faydalanabilecekleri gibi en yakın baka şubesine giderek de müracaat edebilirler. Bu 5.000 lira ihtiyaç kredisi seçeneğinde kredi miktarının binde 5’i tutarında dosya masrafı alınmaktadır. Krediye uygulanan BSMV oranı da yüzde 5’dir.

Anadolubank 5.000 Lira İhtiyaç Kredisi

Anadolubank ihtiyaç kredileri başvurusu yaparak 5.000 lira tutarında ve 24 ayda geri ödemek üzere kredi kullanan bir müşterinin aylık kredi taksitleri 258.40 lira, krediye uygulanan aylık faiz oranı da yüzde 1.50’dir. Kredinin toplam tutarı 6.226,60 lira olarak, yıllık maliyet oranı da yüzde 22.13 olarak hesaplanabilir. 

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.