Ana SayfaBanka İş İlanlarıGaranti Bankası Deneyimli Banka Personelleri Alımı!

Garanti Bankası Deneyimli Banka Personelleri Alımı!

Yayın tarihi:

Google Haberlere Abone Ol:

Garanti Bankası Bireysel Kitle Bankacılığı departmanında görev verilmek üzere Emekli Maaş Müşterileri Yetkilisi pozisyonu için yeni personeller alınacağını duyurdu.

Garanti Bankası yeni personel alımı konulu yapılan duyuruda Emekli Maaş Müşterileri Yetkilisi olarak işe alınacak olan kişilerde aranan özellikler de belirtildi. Üniversitelerin 4 yıllık eğitim veren lisans bölümlerinden mezun olması istenen adayların ayrıca daha önce emekli maaş müşterileri ile ilgili yönetim süreçlerinde görev almış ve deneyim kazanmış olmaları da gerekiyor.

Adaylarda Aranan Özellikler

Banka tecrübeli eleman alımı yapacak olan Garanti Bankası başvuru yapacak olan adaylarda SAS programlarını kullanabiliyor olmak, SQL ve database bilgisi sahibi olmak, Microsoft Office uygulamalarını etkin bir şekilde kullanabiliyor olmak, müşteri ilişkileri, yönetimi süreçlerinde başarılı olmak, ikna kabiliyeti gelişmiş olmak, iletişimde başarılı olmak, sorun çözme becerisi gelişmiş olmak, ekip çalışmasına uyum gösterebilecek ve katkı sağlayabilecek olmak, zaman yönetimi konusunda etkin başarı gösterebiliyor olmak, analiz yapma yeteneği gelişmiş olmak, iş ile ilgili sorumluluklarının bilincinde olmak, hareketli bir çalışma ortamına kolayca uyum sağlayabilecek olmak, ileri derecede İngilizce bilgisine sahip olmak gibi özellikler ararken, banka yeni personel iş başvurusu yapmak isteyen erkek adayların da askerlik görevlerini bitirmiş ya da en az 2 yıl tecil ettirmiş olmalarını istiyor.

Garanti Bankası Yeni Personellerin Görevleri

Banka tarafından başvuruları değerlendirilerek işe alımı gerçekleşecek olan yeni personeller emeklilere ve diğer segmentlere yönelik pazarlama stratejileri geliştirmek, gerekli planlama ve organizasyonu yapmak, şubelerden ve ilgili birimlerden gelebilecek tüm soru ve talepleri karşılamak, bu segmentteki saha performanslarını takip etmek, analizini yapmak, sonuçlarını üst yönetim ile paylaşmak, ilgili segmentlere yönelik ürün ihtiyaçlarını saptamak, marka ve ürün yönetim çalışmalarına katkı sağlamak, pazarlama stratejileri kapsamında ilgili birim, şahıs, kurum ve şirketlerle koordinasyon içinde olarak gerekli süreçleri yönetmek gibi görevler alacaklar.

Garanti Bankası İş Başvuruları

Garanti Bankası tecrübeli eleman iş başvurusu yapmak isteyenlerin başvuruları 2 Ekim 2017 tarihine kadar bankanın işe alımlarla ilgilenen departmanı tarafından değerlendirilecektir. Banka personel alımı iş başvurusu yapmak ya da iş ile ilgili detayları öğrenmek isteyenler aşağıdaki bağlantıdan bu bilgilere erişebilirler.

http://www.kariyer.net/is-ilani/garanti-bankasi-emekli-maas-musterileri-yonetmeni-yetkilisi-1846156

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.