Ana SayfaBanka İş İlanlarıING Bank Müşteri Temsilcileri Arıyor!

ING Bank Müşteri Temsilcileri Arıyor!

Yayın tarihi:

Google Haberlere Abone Ol:

ING Bank yeni personellere ihtiyaç duyduğunu belirterek açık olan pozisyonun Özel Bankacılık Müşteri Temsilcisi olduğunu duyurdu.

ING Bank tarafından yapılan personel alımları duyurusunda sağlam bir kariyer hedefleyen ve bankacılık sektöründe çalışmak isteyen kişileri ekibine katmak istediğini ve başvuru yapacak olan kişilerde aradığı özellikleri bildirdi.

Deneyimli Müşteri Temsilcileri Aranıyor

ING Bank Özel Bankacılık şubesinde çalışacak olan adayların üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun olması ya da ilgili bölümlerde yüksek lisans veya doktora öğrencisi olması öncelikli şart olarak aranıyor. SPK Türev Araçlar Lisansı’na sahip olan deneyimli banka personeli alımı iş başvurusu yapacak olan adayların en az 5 yıl olmak üzere bankacılık sektöründe deneyimi olan, özel bankacılık müşteri temsilcisi olarak görev yapmış olan, yatırım fonları, Hazine ürünleri satışı konularında ileri derecede deneyim sahibi olmaları isteniyor.

Yeni Personellerde Aranan Diğer Özellikler

ING Bank deneyimli personel alımı için başvuru yapacak olan adayların ayrıca kaliteli hizmet verme anlayışını benimsemiş, yurtiçinde ve yurtdışında piyasaları takip eden ve analizini yapabilen, etkin müşteri kazanımı becerisine sahip olan, verilen satış hedefleri doğrultusunda sonuç odaklı çalışma sistemini benimsemiş olan, dış görünüşüne önem veren, diksiyonu düzgün, ikna kabiliyeti ve insanlarla iletişimi güçlü kişiler olmaları isteniyor.

Banka müşteri temsilcisi iş başvurusu yapacak erkek adayların da askerlik hizmetleri ile bir ilişiklerinin kalmamış olması gerekiyor.

Özel Bankacılık Müşteri Temsilcileri

Özel bankacılık alanında çalışacak olan müşteri temsilcileri işe alımları gerçekleştikten sonra bankaya yeni müşteriler kazandırmak, müşterilerin mevduat yatırım fonları, Hazine ürünleri ile ilgili gerekli bilgileri almasını sağlamak, sermaye ve para piyasaları ile ilgili analizlerin yapılıp müşteriye bilgi vermek gibi görevler üstlenecekler.

ING Bank İş Başvuruları

En az 5 yıl deneyimli banka müşteri temsilcileri arayan ING Bank, işe aldığı yeni personelleri bünyesinde finans departmanında sürekli ve tam zamanlı olarak görevlendirecek. 8 Ekim 2017 tarihine kadar kabul edilecek olan ING Bank iş başvuruları ile ilgilenen ve daha ayrıntılı bilgi almak isteyenler aşağıdaki bağlantıdan tüm bilgilere ulaşabilirler.

http://www.kariyer.net/is-ilani/ing-bank-adana-ozel-bankacilik-musteri-temsilcisi-yonetmeni-1850267

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.