Ana SayfaKredilerTürkiye İş Bankası Eğitim Kredisi!

Türkiye İş Bankası Eğitim Kredisi!

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Türkiye İş Bankası sunduğu uygun faizli ihtiyaç kredileri arasında olan eğitim kredisi ve avantajları ile müşterilerinin yanında olmaya devam ediyor.

Okulların açılmasının yaklaşması ile birlikte velilerin çocuklarının eğitim ihtiyaçlarını nasıl karşılayacakları ile ilgili planlar da başladı. İş Bankası Eğitim Kredisi ile ailelere çocuklarının eğitim masraflarını tek seferde ödeme imkanı sağlarken, bu kredinin çocukların özel okul ve üniversite gibi eğitim harcamaları için kullanılabileceğini bildiriyor.

İş Bankası’ndan Öğrencilerin Eğitimine Destek

İş Bankası ihtiyaç kredileri ile sürekli yenilikler sunuyor. Eğitim ile ilgili sağladığı kredi de bunlardan biri olarak dikkat çekiyor. İş Bankası Eğitim Kredisi kullanma şartları kolay hale getirilmiş. Avantajlı ihtiyaç kredileri arasında bulunan bu krediden faydalanmak için velilerin öğrencinin okula kayıt belgesini ya da okula ödedikleri ücretin belgesini İş Bankası’na ibraz etmeleri gerekiyor. Banka bu belgeler karşılığın kredi tutarını direk olarak okulun hesabına aktarıyor veya fatura karşılığında kredi sahibine nakit olarak veriyor.

İş Bankası Eğitim Kredisi için Gerekli Evraklar

İş Bankası Eğitim Kredisi başvurusu yapmak için bankanın en yakın şubesine gitmek yeterli. Bu ihtiyaç kredisinde istenen evraklar ise; kredi başvuru formu, kredi sahibinin gelir durumunu gösteren belge, nüfus cüzdanı ya da sürücü belgesinin aslı ve fotokopisi, eğitime harcanan bedeli gösteren fatura ya da öğrencinin kayıt belgesi veya okulun istediği ücreti gösteren bir belge şeklinde sıralanıyor.

10.000 Lira 36 Ay Vadeli Eğitim Kredisi

İş Bankası Eğitim Kredisi kullanmak için başvuru yapan ve 36 ay vadeli 10.000 lira kredi kullanmak istediğini bildiren bir müşteriye uygulanacak aylık faiz oranı yüzde 1.50 olmakla birlikte aylık kredi taksitleri de 379.84 lira olur. Krediye uygulanan yıllık maliyet oranı ise yüzde 24.3455’tir. Kredi sahibinin ödeme bittiğinde toplam ödemiş olduğu tutar da 13.674,24 lira olarak hesaplanabilir. 

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.