Ana SayfaKredilerDenizbank Kefilsiz 2. El Taşıt Kredisi!

Denizbank Kefilsiz 2. El Taşıt Kredisi!

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Denizbank tarafından sağlanan uygun faizli taşıt kredileri arasında yer alan bu krediden ister sıfır kilometre, ister 2. el araçlar için yararlanılabiliyor.

Denizbank avantajlı taşıt kredisi kullanan müşteriler kefil ya da teminat göstermek durumunda değiller. Sıfır ve ikinci el taşıt almak isteyenler bu krediden kullanarak uygun faiz oranları ve uzun vade seçenekleri ile araçlarına sahip olabiliyorlar.

Denizbank Kefilsiz Taşıt Kredisinin Şartları

Denizbank taşıt kredisi kullanma şartları banka tarafından detaylı bir şekilde açıklanmıştır. Kredi kullanımı sırasında bir sefere mahsus olmak üzere kredi tutarının yüzde 0.5’i oranında kredi tahsis ücreti tahsil edilmekle birlikte bu tutara BSMV dahil değildir.

Denizbank kredi başvurusu ile kredisini kullanan kişiler bütçelerine uygun vade ve faiz oranları, sabit faiz ile ödeme, esnek ve eşit olan taksitler ile ödeme planı, geri ödeme günlerini kredinin kullanıldığı tarihten sonra 45 gün sonra olarak belirleme gibi imkanlara da sahip oluyorlar.

Denizbank Taşıt Kredisi Diğer Detaylar

Denizbank 2. el araç kredisi kampanyası en fazla 5 yaşında olan araçlar için geçerlidir. Sıfır kilometre binek araç kredisi kullanmak isteyenler için geçerli olan şart ise;

  • Satın alınacak olan aracın 50.000 liraya kadar bölümü için yüzde 70,
  • Daha fazla olan bölümü için yüzde 50 oranında kredilendirilir.

İkinci el araç kredisi başvurusu yapan kişiler için bu oranlar kasko bedelinin 50.000 liraya olan kısmı için yüzde 70, daha fazlası için yüzde 50 oranındadır.

Denizbank 25.000 Lira Taşıt Kredisi

Denizbank 25.000 lira taşıt kredisi kullanarak 48 ay vadede ödemeyi seçen bir müşteriye uygulanan aylık faiz oranı yüzde 1,31, aylık taksit tutarları 745,710 lira olarak hesaplanır. Aynı müşterinin kredi bitiminde ödemiş olduğu 35.794,08 lira olurken, krediye uygulanan yıllık maliyet oranı BSMV ve KKDF dahil olmak üzere yüzde 16.777,11 liradır.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.