Ana SayfaBanka İş İlanlarıAkbank Lise Mezunu Çağrı Merkezi Personeli Alımı!

Akbank Lise Mezunu Çağrı Merkezi Personeli Alımı!

Yayın tarihi:

Google Haberlere Abone Ol:

Akbank tarafından yapılan personel alımları duyurusunda Engelli Çağrı Merkezi Yetkilisi pozisyonunda eleman alımı yapılacağı açıklandı.

Banka personel alımları kapsamında yapılan duyuruda başvuru yapacak olan adaylarda aranan özellikler de bildirildi. Yeni personeller Kocaeli’nin Gebze ilçesine bulunan Akbank Bankacılık Merkezi’nde görevlendirilecekler.

Lise Mezunu Çağrı Merkezi Personeli             

Akbank çağrı merkezi personeli iş başvurusu yapacak olan adaylarda aradığı özellikleri de açıkladı. Yapılan açıklamada başvuru sahiplerinin en az lise mezunu olması istenirken Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olan kişilerin başvurularının kabul edileceği de söylendi. Aranan diğer şartlar arasında 1981 yılında ve sonrasında doğmuş olmak da bulunuyor. Bankacılık temek ilkeleri hakkında bilgi sahibi olmak, diksiyonu düzgün olmak, ikna kabiliyetinin gelişmiş olması, insanlarla iletişim kurmakta başarılı olmak da Akbank personel alımları için bildirilen diğer şartlar arasında yer alıyor.

Banka ayrıca başvuru yapacak olan adayların daha önceden düzenlenmiş Akbank mülakat sınavlarından birine katılarak başarısız olmamış olma şartını da arıyor.

Banka Engelli Personel Alımı

Akbank engelli personel alımları iş başvurusu ile ilgilenen adayların en az yüzde 40 oranında engellerinin bulunması ve bunu tam teşekküllü bir devlet hastanesinden aldıkları bir raporla belgeleyebiliyor olmaları da gerekiyor. Bu raporunu Akbank tarafından mülakata davet edildiği takdirde gösterebilecek olan adaylar işe alımları gerçekleştikten sonra banka bünyesinde sürekli ve tam zamanlı şekilde çağrı merkezi personeli olarak görev yapacaklar. Tecrübeli çağrı merkezi personeli ve tecrübesiz çağrı merkezi personeli alımlarının gerçekleştirileceği duyuruya üniversite mezunu adaylar da başvuru yapabiliyorlar.

Akbank İş Başvuruları

Akbank iş başvuruları bankanın ilgili departmanı tarafından 22 ekim 2017 tarihine kadar kabul edilecek olup bu duyuruya başvuru yapmak ya da tüm detayları öğrenmek isteyenler aşağıda paylaşılan bağlantıdan yardım alabilirler.

http://www.kariyer.net/is-ilani/akbank-cagri-merkezi-yetkilisi-engelli-1708130

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.