Ana SayfaKredilerING Bank Uygun Ödeme Seçenekli Konut Kredisi!

ING Bank Uygun Ödeme Seçenekli Konut Kredisi!

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

ING Bank uygun konut kredisi kampanyaları ile kredinin tüm detaylarını kredi sahibinin seçmesi imkanını tanıyor.

Bankaların en uygun konut kredileri arasında yer alan ING Bank konut kredilerinde, krediyi kullanmak isteyn kişi kendisine en uygun ödeme seçeneğini bankanın Mortgage uzmanları ile konuşarak karar verebiliyor. Geliri sabit olup ödemeleri ve faiz oranlarının da sabit kalmasını isteyen ve ne ödeyeceğini önceden bilmek isteyenlere özel kredi ödeme seçenekleri, eşit anapara ödemeli konut kredisi seçeneği, kredi taksitlerinin ödedikçe azalmasını ya da artmasını isteyenlere özel konut kredisi ödeme seçenekleri ING Bank en uygun konut kredisi kampanyasında sunuluyor. ING Bank şubelerine giderek tüm bu seçenekler hakkında bilgi sahibi olmak mümkün. ING Bank kredi başvuruları da aynı zamanda banka şubelerinden yapılabildiği gibi online konut kredisi başvurusu şeklinde de yapılıyor.

Her Keseye Uygun Konut Kredisi

ING Bank konut kredileri banka tarafından ev almak isteyen herkese ve her keseye uygun hale getirilmiş. 120 aya kadar vade seçenekleri bulunan en avantajlı konut kredisi ING Bank’ta kredi kullanan kişilerden kredi tutarı üzerinden kredi tahsis ücreti, ekspertiz ücreti, ipotek tahsis ücreti alınmaktadır. Satın alınmak istenen konuta, konut kredisi ödemeleri bitene kadar banka tarafından ipotek koyulmaktadır. ING Bank uygun faizli konut kredisi kampanyalarında ayrıca DASK yapılma zorunluluğu da bulunmaktadır.

ING Bank Konut Kredisi Ödeme Seçeneği

ING Bank konut kredisi başvurusu yapmak için banka şubesine giden ve aylık taksit ödemesini kendisi belirleyen müşterine özel ödeme tablosu belirliyor. Örnek olarak aylık kredi taksitlerinin 2.000 lira olmasını isteyen ve konut kredisini 120 ayda ödemek isteyen bir müşteriye aylık faiz oranı olarak yüzde 1.12 faiz uygulanıyor ve 658 lira kredi tahsis ücreti alınıyor. Bu müşterinin kullanabileceği toplam konut kredisi tutarı 131.651 lira olurken, kredi bitiminde ödemiş olduğu toplam tutar da 175.535 lira olarak hesaplanabilir. 

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.