Ana SayfaBanka İş İlanlarıTEB Aktif Satış Temsilcileri Personel Alımları!

TEB Aktif Satış Temsilcileri Personel Alımları!

Yayın tarihi:

Google Haberlere Abone Ol:

Türk Ekonomi Bankası tarafından yapılan banka personel alımları duyurusunda Aktif Satış Temsilcisi olarak görevlendirilmek üzere eleman ihtiyacı olduğu açıklandı.

TEB personel alımları konulu duyuruda bankanın başvuru yapacak kişilerde aradığı özellikler de açıklandı. Bankanın aktif satış ekibinde görev verilecek olan yeni personeller sahada banka ürünlerinin satışını gerçekleştirecekler.

Sahada Banka Ürünleri Satışı Yapacak Personeller Aranıyor

TEB saha satış personelleri alımı ile ilgili iş başvurusu yapacak adaylarda tecrübe şartı aramazken, aynı zamanda tecrübeli saha satış personeli olan adayların da başvuru yapabileceğini bildirdi. Banka tarafından değerlendirmeye alınarak işe alımları gerçekleşen adaylar sahada TEB’in kredi kartı ve diğer bankacılık ürünlerinin satışını yapacaklar. Bankacılık ve satış konusunda kariyer yapmak isteyen kişilere fırsat verdiğini bildiren Türk Ekonomi Bankası iş başvurusu yapacak olan adayların üniversite mezunu olmasını tercih ediyor. 26 yaşından büyük olmayan adayların başvuruları TEB tarafından kabul ediliyor.

Aktif Saha Satış Personelleri                           

Türk Ekonomi Bankası satış elemanı alımları ile işe alınacak olan yeni personeller banka bünyesinde maaş + prim sistemi ile çalışacak ve verilen hedefler doğrultusunda satış yapacaklar. İnsanlarla ilişki kurmakta başarılı, iletişim yeteneği yüksek, ikna kabiliyeti gelişmiş, tercihen daha önce sahada ürün satışı gerçekleştirmiş, ofis içinde değil sahada çalışma sistemini kabul edecek olan, yoğun iş temposuna ayak uydurabilecek olan, esnek çalışma saatlerine ve takım çalışmasına uyum sağlayabilecek, seyahat etmek için herhangi bir engeli olmayan kişiler TEB satış personeli iş başvurusu yapabilirler.

TEB İş Başvuruları

TEB iş başvuruları banka tarafından 8 Eylül 2017 tarihine kadar kabul edilirken, başvuru yapacak olan erkek adayların askerlik görevini yapmış ya da en az 2 yıl tecil ettirmiş olmaları gerekiyor. Banka saha satış elemanı iş başvurusu yapmak ya da bu duyuruyla ilgili bütün detayları öğrenmek isteyenler aşağıdaki bağlantıdan tüm bilgilere ulaşabilirler.

http://www.kariyer.net/is-ilani/teb-turk-ekonomi-bankasi-aktif-satis-temsilcisi-1680475

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.