Ana SayfaBanka İş İlanlarıAnadolubank Aktif Satış Temsilcileri Personel Alımı!

Anadolubank Aktif Satış Temsilcileri Personel Alımı!

Yayın tarihi:

Google Haberlere Abone Ol:

Anadolubank tarafından yapılan personel alımları açıklamasında Tarım Bankacılığı Aktif Satış ekibinde görev verilmek üzere personel ihtiyacı olduğu bildirildi.

Banka personel alımları kapsamında yapılan açıklamada iş başvurusu yapacak adaylarda aranan özellik ve şartlar da açıklandı.

Üniversite Mezunu Satış Personelleri Aranıyor

Anadolubank aktif satış elemanı olarak yapacağı işe alımlara başvuracak olan adayların üniversitelerin 4 yıllık eğitim veren Ziraat Fakülteleri’nden mezun olmasını ya da bu fakültelerde yüksek lisans ve doktora öğrencisi olmasını istiyor. Adayların İzmir ili genelinde ikamet etmesi gerektiği de duyuruda bildirilen şartlar arasında yer alıyor. Deneyim sahibi olması istenen aktif satış elemanlarının tarım ürünlerinin satışı ile ilgili en az 1 yıl çalışmış olmaları gerekiyor.

Ehliyet Sahibi Satış Personelleri Alınacak

Anadolubank satış temsilcisi iş başvurusu yapmak isteyenlerde aranan diğer özellikler ise ofis dışında sahada çalışarak verilen hedefler doğrultusunda satış yapmayı kabul edecek olması, insan ilişkilerinde başarılı olması, ikna kabiliyetinin yüksek olması, ekip halinde çalışmaya uyum sağlayabilecek olması, yoğun çalışma temposuna ve esnek çalışma saatlerine ayak uydurabilecek olması olarak sıralandı.

Banka satış personeli iş başvurusu yapacak olan kişilerin B sınıfı ehliyet sahibi olması, aktif olarak araç kullanabiliyor olması ve seyahat etmek için bir engellerinin bulunmaması da istenirken başvuru yapacak olan erkek adaylarda aranan şart ise askerlik görevlerini yapmış olmaları şeklinde belirtildi.

Anadolubank İş Başvuruları

Anadolubank iş başvurusu yaparak banka tarafından değerlendirmeye alınan ve iş için uygun olduğu tespit elden adaylar banka bünyesinde sürekli ve tam zamanlı olarak Anadolubank’ın tarım ürünlerinin satışını yapacaklar. 10 Eylül 2017 tarihine kadar başvurular bankanın ilgili departmanı tarafından kabul ediliyor.

Banka saha satış elemanı iş başvurusu yapmak isteyen ya da bu işin tanımı ile ilgili bütün detayları öğrenmek isteyenlere aşağıdaki bağlantı yardımcı olacaktır.

http://www.kariyer.net/is-ilani/anadolubank-aktif-satis-temsilcisi-1830754

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.