Ana SayfaBanka İş İlanlarıAlbaraka Türk Katılım Bankası Personel Alımları!

Albaraka Türk Katılım Bankası Personel Alımları!

Yayın tarihi:

Google Haberlere Abone Ol:

Albaraka Türk Katılım Bankası yaptığı personel alımları açıklamasında banka bünyesindeki Risk Yönetim Başkanlığı’nda görevlendirilmek üzere Risk Modelleme Uzmanı alımı yapılacağını duyurdu.

Banka eleman alımları iş başvurusu ile ilgilenen adayların sahip olması gereken özellikleri ve nitelikleri de açıkladı. Albaraka Türk Katılım Bankası,Türkiye’de katılım bankacılığı alanındaki lider bankalardan olmakla birlikte bankacılık hizmetlerine sürekli yenilerini katarak devam etmektedir.

Üniversite Mezunu Banka Personeli Alımı

Albaraka Türk Katılım Bankası personel alımı için belirtilen pozisyona başvuru yapacak olan adayların faizsiz bankacılık alanında çalışmaya istekli kişilerden oluşmasını istiyor.  4 yıllık eğitim veren üniversitelerden mezun olan adaylar bu üniversitelerin Endüstri Mühendisliği, İşletme Mühendisliği, Matematik Mühendisliği, İşletme, İktisat, İstatistik, Matematik, Bankacılık ve Finans gibi bölümlerinden mezun olmalarını istiyor. Yazılı ve sözlü olarak ileri derecede İngilizce bilmesi istenen adayların faizsiz bankacılık alanında çalışmaya istekli de olması gerekiyor. Veri Madenciliği konusunda veri tabanı bilgisi sahibi, istatistiki model kurulumu ve bu modellerin performanslarının izlenerek değerlendirmelerini yapabilecek olan, tercihen SQL bilgisi sahibi, Microsoft Office programlarını etkin bir şekilde kullanabiliyor olan, takım halinde çalışma şekline uyum sağlayabilecek olan, sorunlar karşısında etkin çözümler üretebilen, insanlarla iletişim kurmakta başarılı kişiler banka personel alımı iş başvurusu yapabiliyor.

Tecrübesiz Adaylar da Başvuru Yapabiliyor

Albaraka Türk tecrübesiz personel iş başvurusu yapacak olanlara şans verdiğini belirttiği duyurusunda bu konularda tecrübeli adayların da başvurularını kabul edeceğini bildirdi. Tecrübesiz banka personeli iş başvurusu olarak da değerlendirilebilecek olan bu duyuruya başvuran adaylar Albaraka Türk Katılım Bankası bünyesinde sürekli ve tam zamanlı olarak görev alacaklar.

Albaraka Türk Katılım Bankası İş Başvuruları

Albaraka Türk Katılım Bankası iş başvuruları bankanın ilgili departmanı tarafından 9 Ekim 2017 tarihine kadar kabul ediliyor. Banka eleman alımı iş başvurusu yapmak isteyen ya da bu işin tanımı hakkında daha fazla bilgi edinmek istetenle aşağıdaki bağlantıdan bu bilgilere erişebilirler.

http://www.kariyer.net/is-ilani/albaraka-turk-katilim-bankasi-a-s-kredi-riski-modelleme-uzmani-1806587

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.