Ana SayfaBanka İş İlanlarıING Bank Bireysel Müşteri Satış Temsilcileri Arıyor!

ING Bank Bireysel Müşteri Satış Temsilcileri Arıyor!

Yayın tarihi:

Google Haberlere Abone Ol:

ING Bank Bireysel Bankacılık Satış Yetkilisi personel alımı yapacağını duyurduğu açık pozisyona iş başvurusu yapmak isteyen adayların sahip olması gereken özellikleri de açıkladı.

Kariyerine bankacılık sektöründe devam etmek, ING Grubu’nun bir parçası olmak ve bu alanda daha önce 2 yıl ile 8 yıl arasında çalışarak deneyim kazanmış olan adayların başvuruları ING Bank bireysel bankacılık satış yetkilisi olarak değerlendirilecektir.

Aktif Araç Kullanabilen Banka Personeli Alımı

ING Bank satış personeli iş başvurusu yapacak olan adayların üniversitelerin bankacılık ile ilgili bölümlerinden birinden mezun olmasını öncelikli şart olarak açıkladı. Deneyimli banka personeli alımı olarak yapılan duyuruda başvuru sahiplerinin daha önce banka şube pazarlama birimlerimde yetkili olarak en az 2 yıl olmak üzere çalışmış olmaları, Bireysel Bankacılık alanında deneyim sahibi olmaları gerektiği de belirtildi. Banka ürünlerinin satışını aktif olarak gerçekleştirebilecek olan, ekip çalışmasına yatkın ve ekip içinde sorumluluk alabilen, analitik düşünebilen, iş ile çözümler üreterek katkı sağlayabilecek olan, B sınıfı ehliyet sahibi olup aktif olarak araç kullanabilen adaylar ING Bank satış yetkilisi iş başvurusu yapabiliyor.

Deneyimli Satış Personellerinin Görevleri

ING Bank banka satış elemanı iş başvurusu yaparak banka tarafından yapılan değerlendirmeler sonucunda ilgili pozisyonda çalışması uygun görülen kişiler bankanın mevcut müşteri portföyünün artırılması, yeni müşterilerin kazanılması, müşterilerin ihtiyaçlarının tespit edilip, karşılanması, müşteriye uygun hizmet ve ürün paketlerinin tanıtılıp satışının sağlanması, bankanın hizmet ve ürünlerinin uygun olduğu müşterilere satışının ve bu hizmet ve ürünlerin yaygın kullanımının sağlanması, müşteri potansiyelinin artması için düzenli müşteri ziyaretleri gerçekleştirilmesi gibi görevlerde bulunacaklar.

ING Bank İş Başvuruları

Deneyimli banka personeli alımı ile ilgilenen ve ING Bank iş başvurusu yapan kişilerin başvuruları bankanın işe alımlarla ilgili departmanı tarafından 15 Ekim 2017 tarihine kadar kabul edilecek olup, bu duyuru ile ilgili tüm detaylara aşağıdaki bağlantıdan ulaşılabilir.

http://www.kariyer.net/is-ilani/ing-bank-bireysel-bankacilik-satis-yetkilisi-1855406

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.