Ana SayfaBanka İş İlanlarıTEB Deneyimsiz Saha Satış Temsilcileri Arıyor!

TEB Deneyimsiz Saha Satış Temsilcileri Arıyor!

Yayın tarihi:

Google Haberlere Abone Ol:

Türk Ekonomi Banksı Aktif Satış Temsilcisi pozisyonunun açık olduğunu açıklayarak, başvuru yapmak isteyen adaylarda hangi şartları aradığını da duyurdu.

TEB saha satış temsilcisi eleman alımı için başvuru yapacak olan adayların öncelikle satış-pazarlama ve bankacılık alanlarında kariyerine devam etmek isteyen kişiler olmasını istiyor.

Üniversite Mezunu Saha Satış Temsilcileri

Banka saha satış personeli ile Türk Ekonomi Bankası tarafından işe alımı sağlanacak olan yeni personellere sahada müşteri ziyaretleri yapmak suretiyle TEB’in kredi kartı ve Bireysel Bankacılık ürünlerinin satışını gerçekleştirecekler. Üniversite mezunu olan adaylarının tercih edileceğinin belirtildiği duyuruda ayrıca 26 yaşından büyük olmayan kişilerin işe alınacağı da söylendi. Maaş+prim sistemi ile çalışacak olan yeni personellerin ayrıca ikna kabiliyetlerinin yüksek olması, insanlarla iletişim kurmakta sorun yaşamıyor olmaları, takım halinde çalışma şekline ayak uyduracak olmaları, sahada ofis dışında verimli bir şekilde çalışacak olmaları, esnek çalışma saatlerine uyum sağlayacak olmaları, seyahat engellerinin olmaması gibi şartlar aranıyor. Erkek adaylarda aranan şart da askerlik hizmetlerini tamamlamış ya da en az 2 yıl olmak kaydıyla tecil ettirmiş olmaları olarak belirtildi.

Deneyimsiz Satış Personeli Alımı

Banka deneyimsiz satış personeli alımı yapacağını bildirdiği gibi, aynı zamanda bu alanda daha önce çalışarak deneyim kazanmış olan adayların da başvuru yapabileceğini açıkladı. TEB saha satış personeli iş başvurusu yaparak banka tarafından istenen şartları yerine getirdiği tespit edilerek işe alınan yeni personeller sürekli ve tam zamanlı olarak çalışacaklar. Sahada banka ürünlerinin satışını yapacak olan yeni personeller müşteri ziyaretleri gerçekleştirecekler.

TEB İş Başvuruları

8 Eylül 2017 tarihine kadar bankanın ilgili departmanı tarafından kabul edilecek olan TEB iş başvuruları ile ilgilenen, bu açıklamaya ait tüm detayları öğrenmek ve başvuru yapmak isteyenler aşağıdaki bağlantıdan yararlanabilirler.

http://www.kariyer.net/is-ilani/teb-turk-ekonomi-bankasi-aktif-satis-temsilcisi-1680475

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.