Ana SayfaKredilerYapı Kredi Bankası 100.000 TL Konut Kredisi!

Yapı Kredi Bankası 100.000 TL Konut Kredisi!

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Yapı Kredi Bankası hayallerinde bir ev sahibi olmak isteyenlere sunduğu 100.000 lira konut kredisi ile bu hayallerin gerçek olmasını sağlıyor.

120 aya varan vade seçenekleri ve en uygun faiz oranları ile kullanılabilen Yapı Kredi konut kredisi başvurusu internetten ve bankanın mobil şubesinden yapılabildiği gibi, kredi kullanmak isteyenler kendilerine en yakın banka şubesine giderek de bu taleplerini dile getirebilirler.

Uygun Faizli Konut Kredisi

Yapı Kredi Bankası konut kredisi kullanmak isteyenler mobil şube ya da bankanın internet sitesinden yapacakları başvuruları için TC Kimlik Numaraları ya da kullanıcı kodları ile gerçekleştirebilirler. Yapı Kredi Bankası konut kredisi faiz oranı yüzde 1.01 olup, bu faiz oranı bankanın bi opsiyonel ürünü ile birlikte Çınar Paketi alanlar için geçerlidir. Kredinin toplam tutarı üzerinden binde 5 oranında kredi tahsis ücreti, 545.71 lira ekspertiz ücreti ve 185 lira da rehin ücreti alınmaktadır. Banka, Yapı Kredi konut kredisi kullanarak satın alınan konuta kredi vadesinin sonuna koyar rehin koymaktadır. Krediyi kullanabilmek için en fazla 70 yaşında olmak gereklidir.

Yapı Kredi Konut Kredisi için Gerekli Evraklar    

Yapı Kredi Bankası avantajlı konut kredisi kullanmak isteyerek bankaya kredi başvurusu yaparak kredisi onaylanan kişilerden nüfus cüzdanı, çalışanlardan son 2 ay ait maaş bordrosu veya çalışılan şirket tarafından onaylanmış maaş yazısı-şirketin imza sirküleri-yetki belgesi, iş yeri sahiplerinden vergi levhasının güncek halinin fotokopisi, emeklilerden emekli maaş hesap cüzdanlarının fotokopisi, kira geliri olanlardan da tapu ve kira kontratının fotokopisi istenmektedir.

Yapı Kredi Bankası 100.00 Lira Konut Kredisi

Yapı Kredi 100.00 lira konut kredisi başvurusu yaparak kredisini kullanan ve 120 ay vade seçeneğini tercih eden bir müşterinin aylık taksit tutarı 1.441,66 lira, krediye uygulanan aylık faiz oranı yüzde 1.01 olur. Bu kişinin kredi bitiminde ödeyeceği toplam tutar 174.229,91 lira olurken kredinin yıllık maliyet oranı da yüzde 14.90 olarak hesaplanır. 

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.