Ana SayfaKredilerDenizbank 20.000 TL İhtiyaç Kredisi!

Denizbank 20.000 TL İhtiyaç Kredisi!

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Denizbank kefilsiz ihtiyaç kredisi başvurusu yaparak nakit ihtiyaçlarına çare bulmak isteyen müşterileri için 20.000 lira kredi fırsatı sunuyor.

Bankaların en uygun ihtiyaç kredileri arasında olan bu kampanyanın bitiş tarihi 15 Eylül 2017. Bu kampanyadan yararlanmak isteyenler Denizbank online kredi başvurusu yaparak kısa süre içinde sağlanan geri dönüşlerle kredilerini kullanabiliyorlar. Ayrıca en yakın banka şubesine giderek de bu kredi imkanından yararlanılabiliyor.

Denizbank Uygun Faizli İhtiyaç Kredisi

Kefilsiz teminatsız ihtiyaç kredileri Denizbank tarafından düzenlenen kampanyalar ile müşterilerine fırsat haline getiriliyor. Düşük faizli ihtiyaç kredisi kullanımı sırasında bir defalık olmak üzere yüzde 0.5 oranında kredi tahsis ücreti alınmakla birlikte bu ücrete yüzde 5 oranındaki BSMV dahil değildir.  Denizbank kredi başvurusu yapan müşterileri ile ilgili son kararı verme, ek belge ve kefil isteme, faiz oranlarında değişiklik yapma gibi haklarını saklı tutuyor. Denizbank ihtiyaç kredileri hayat sigortası zorunluluğu vardır. Sigortanın prim tutarı kredinin vadesi, tutarı ve kredi sahibinin yaşına göre değişmektedir. 3 ay ile 48 aya arasında vade seçeneğinin sunulduğu bu kredide kredisini 3 ay ile 12 ay arasında ödemek isteyen müşterilere yüzde 1.49, 13 ay ile 24 ay arasında ödemek isteyen müşterilere yüzde 1.44 ve 25 ay ile 48 ay arasında ödemek isteyen müşterilere de yüzde 1.39 aylık faiz uygulanır.

Denizbank 20.000 Lira İhtiyaç Kredisi

Denizbank kredi başvurusu yaparak 20.000 lira kredi kullanmak isteyen ve kredisini 24 ayda geri ödemek isteyen bir müşterini aylık faiz oranı yüzde 1.44, aylık kredi taksitleri 1.025 lira olur. Aynı kişinin kredi bitiminde ödemiş olduğu toplam tutar da 24.702,91 lira olarak hesaplanır.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.