Ana SayfaBanka İş İlanlarıBurgan Bank Saha Satış Personeli Alımı!

Burgan Bank Saha Satış Personeli Alımı!

Yayın tarihi:

Google Haberlere Abone Ol:

Merkezi Kuveyt’te olan ve dünyanın pek çok ülkesinde faaliyette olan Burgan Bank, Türkiye’de de bankacılık hizmetlerine devam etmektedir. Kaliteli hizmet anlayışı ile müşteri kitlesini sürekli artırma çabasında olan Burgan Bank saha satışında görev alacak satış temsilcileri personel alımı yapıyor. Bankanın satış temsilcisi personel alımı ile ilgili bütün detaylar haberimizde yer almaktadır.

 Burgan Bank Personel Alımları

Burgan Bank tarafından işe alınacak olan saha satış personelleri bankanın Direk Satış ve Finansman bölümünde görevlendirilecekler. Ankara ve İstanbul’un Anadolu ve Asya yakasında ikamet eden adayların başvurularının kabul edildiği personel alımları için 4 yıllık üniversite mezunları tercih ediliyor. Meslek Yüksek Okulu mezunları da başvuru yapabiliyorlar. Tecrübeli adayların tercih edildiği Burgan Bank saha satış elemanı alımı için başvuracak olan adayların ayrıca Bireysel Emeklilik Sertifikası sahibi olmaları da tercih edilenler arasında yer alıyor. Satış alanında daha önce çalışmış olan ve en az 1 yıl tecrübeli adaylar Burgan Bank saha satış ekibi iş başvurusu yapabiliyorlar. Banka saha satış personeli olmak isteyen erkek adayların da askerliklerini bitirmiş ya da en az 2 yıllık tecilli olmaları gerekiyor.

Burgan Bank Satış Personellerinin Görevleri             

Banka iş başvurusu satış personeli pozisyonu için başvuran adaylar Burgan Bank’ın işe alımlar ile ilgili departmanı tarafından değerlendirilecek. Uygun bulunan adaylar iş görüşmesi mülakatı için davet edilerek diğer aşamalara tabi tutulacak. Başarılı olan adaylar arasından işe alımı sağlanan yeni personeller Burgan Bank’ın öncelikli tüketici kredileri olmak üzere bireysel bankacılık ürünlerinin satışını sahada müşteri ziyaretleri yapara gerçekleştirecekler.

Burgan Bank İş Başvuruları

Burgan Bank iş başvuruları 14 Ekim tarihine kadar kabul edilecek. Bu duyuruya başvuru yapmak ya da diğer tüm detaylar hakkında bilgi sahibi olmak için aşağıdaki bağlantıdan faydalanılabilir.

http://www.kariyer.net/is-ilani/burgan-bank-a-s-direkt-satis-temsilcisi-1854404

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.