Ana SayfaGündemMasterKOBİ ve Ofix.com Ortak İndirim Kampanyası Düzenledi!

MasterKOBİ ve Ofix.com Ortak İndirim Kampanyası Düzenledi!

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Mastercard’ın KOBİ’lere sunduğu özel avantajların yer aldığı MasterKOBİ programı dahilinde bir kampanya düzenlendi. Düzenlenen bu kampanya ile Ofix.com’dan Mastercard ile yapılacak alışverişler indirimler sunuldu.

Mastercard ile Ofix.com, KOBİ’lerin işletmelerindeki maliyetlerini azaltma amacıyla işbirliği yaparak bir kampanya düzenledi. Mastercard tarafından KOBİ’lere sunulan hizmetlerden olan MasterKOBİ programı işletmelere en çok ihtiyaç duydukları ve harcama yaptıkları alanlarda çeşitli indirimler ve ekstra avantajlar sağlıyor. Şimdi ise MasterKOBİ programı dahiline Ofix.com’dan Mastercard ile yapılacak olan alışverişlerde indirim sağlanması fırsatı da eklendi.

300 TL Üzeri Alışverişlerde 25 Lira İndirim

Mastercard Ticari Kart sahibi olanlar, Ofix.com sitesinden yapacakları 300 lira ve daha fazla tutardaki harcamaları için 25 lira indirim kazanma şansını elde ediyorlar. Mastercard – Ofix.com işbirliği olan bu kampanyadan yararlanmak isteyenlerin öncelikle MasterKOBİ’nin web sitesinden kampanya kodlarını almaları gerekiyor. Daha sonra Ofix.com sitesinde alışverişlerini tamamlama aşamasında site, kullanıcılardan kampanya kodlarını girmelerini istiyor. Girilen kampanya kodu ile işbirliği ile sağlanan indirim müşterinin Ofix.com’a yapacağı ödemeden otomatik olarak düşüyor. Kampanya 30 Eylül 2017 tarihine kadar devam edecek.

10 Binden Fazla Ürün Çeşidi

Ofix.com Segmentlerden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Umut Bayhan yaptığı açıklamada Ofix.com’da 10 binden fazla ürün çeşidi bulunduğunu ve bu ürünleri satın alan şirketlere satın aldıkları ürünün 24 saat içinde temin edildiğini, MasterKOBİ programı ile yaptıkları ortak çalışma ile de işletmelerin ihtiyaç duydukları ürünleri indirimli bir şekilde satın almalarını sağladıklarını, küçük ve orta ölçekli işletmelerin en önemli ihtiyaçları olan ofis malzemeleri ile ilgili sunulan bu kampanya ile daha uygun temin edebileceklerini söyledi. 

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.