Ana SayfaGündemAkbank 1000 Üniversiteli Genç Arıyor!

Akbank 1000 Üniversiteli Genç Arıyor!

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Akbank, “Şehrin İyi Hali” adlı projesi kapsamında 1000 kişinden oluşacak olan gönüllü gençler topluluğu ile Türkiye genelinde topluma katkı sağlayan projeler yürütecek.

Akbank, Şehrin İyi Hali isimli sosyal sorumluluk projesi kapsamında gönüllü olacak 1000 genç üniversiteli aranıyor. Üniversiteli gençler Türkiye’nin her yerinde görevlendirilerek sokakta yaşayan insanlara yardım etme, okul boyama, barınak hayvanlarının bakımı, kıyı temizliği gibi pek çok iş yapacaklar.

STK’larla İşbirliği Yapılacak

Akbank uzun yıllardır kendi çalışanları ile sürdürdüğü bu projesine artık üniversiteli gençleri de dahil ediyor. Bankanın bu gönüllülük projesine başvurular 6 Eylül 2017 tarihinde başladı. Önceki yıllarda az kişi ile planlanan projeye başvurular ilk 2 günde dolmuştu. Akbank bu yıl 1000 adet üniversiteli genci projeye davet etti. Projede gençlerin yanı sıra yeni sivil toplum kuruluşları ile işbirlikleri yapılarak daha fazla gönüllülük projesi uygulamaya alınabilecek.

Başvurular Devam Ediyor

Akbank Şehrin İyi Hali başvuruları 2 Ekim 2017 tarihine kadar devam edecek. Projede yer alacak üniversiteli gençler Fatih Belediyesi – Yedikule Hayvan Barınağı, Deniz Temiz Derneği, Toplum Gönüllüleri Vakfı, Çorbada Tuzun Olsun Derneği, Hayat Sende Derneği ile işbirlikleri yaparak eğitim, gençlik, hayvan hakları, çevre, sokakta yaşayan insanlara yardım, okul boyama faaliyetleri gibi topluma katkı sağlayacak bir çok işte yer alacaklar.

İlgi alanlarına göre yönlendirilecek olan gençler Akbank Şehrin İyi Hali isimli proje kapsamında Türkiye’nin her yerinden başvuru yapabiliyorlar. Projeye dahil olan üniversiteli gençler projede yer alan Sivil Toplum Kuruluşları’nın yetkilileri ile bağlantıya geçerek projedeki işler hakkında bilgi alacak ve başlayacaklar.

Projeye Katılan Herkes Konsere Davetli

Akbank tarafından düzenlenen bu projeye katılan gençler aynı zamanda 27. Akbank Caz Festivali programı dahilinde 11 Kasım 2017 tarihinde Volkswagen Arena’da yapılacak olan Bonobo konserine davetli olacaklar. 

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.