Ana SayfaKredilerİş Bankası Günde 5 TL Taksitli 5.000 TL İhtiyaç Kredisi!

İş Bankası Günde 5 TL Taksitli 5.000 TL İhtiyaç Kredisi!

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

İş Bankası bireysel ihtiyaç kredisi kampanyalarından olan bu kredi ile günde 5 lira taksitle 5.000 lira kredi kullanmak mümkün hale getirilmiş. 4 Ekim 2017 tarihine kadar devam edecek olan bu İş Bankası avantajlı kredi kampanyası ile banka müşterileri nakit ihtiyaçlarını karşılayabiliyorlar.

İş Bankası İhtiyaç Kredisi Başvurusu

İş Bankası tarafından sağlanan günde 5 lira taksitli ihtiyaç kredisi için TC Kimlik numarası, kredi tutarı, kredi kullanmak isteyen kişinin aylık belgeleyebildiği gelir miktarı yazılarak SMS yollamak şeklinde cep şubeden online başvuru yapılabiliyor. İş Bankası ihtiyaç kredisi başvurusu ayrıca bankanın internet şubesinden, bankamatiklerden, İş Bankası Müşteri Hizmetleri aranarak, banka şubelerine gidilerek ve İşTablet ve İşCep’ten yapılabiliyor.

İş Bankası 5.000 Lira İhtiyaç Kredisi

İş Bankası 5.000 lira ihtiyaç kredisi kullanmak isteyen müşterilerine 3 ay ile 48 ay arasında vade seçeneği sunmaktadır. Bu kredide kefil şartı yoktur, ancak banka gerekli gördüğü hallerde kefil isteme hakkını saklı tutar. İhtiyaç kredisi kullanımı sırasında kredi tahsis ücreti, BSMV ve hayat sigortası ücreti tahsis edilir. İş Bankası düzenlediği kampanyalarda açıkladığı faiz oranlarını ve diğer kredi kullanım şartlarını istediği zaman değiştirme hakkına sahiptir.

5.000 Lira İhtiyaç Kredisi                                 

Online ihtiyaç kredisi başvurusu yaparak İş Bankası’ndan 5.000 lira kredi kullanmak isteyen bir müşteriye aylık yüzde 1.29 oranında faiz uygulanır. 48 ay vadede kredisini ödemek isteyen bu müşteri aylık 148 lira taksit ödemesi yapar. Kredi vadesinin sonunda müşterinin ödemiş olduğu toplam tutar ise 7.122 lira olarak hesaplanır. 

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.