Ana SayfaSigorta İş İlanlariAksigorta Tecrübeli Personel Alımları!

Aksigorta Tecrübeli Personel Alımları!

Yayın tarihi:

Google Haberlere Abone Ol:

Aksigorta CRM Analisti pozisyonuna yapılacak olan personel alımları ile ilgili başvuru yapacak kişilerin öğrenmesi gereken bütün detaylar haberimizde yer almaktadır.

Tecrübeli İş Analistleri Aranıyor!

Aksigorta personel alımları kapsamında yapılacak olan eleman alımlarına başvuru yapacak olan adayların üniversitelerin 4 yıllık eğitim veren Mühendislik ve Bilgi Yönetimi bölümlerinden mezun olmaları gerekiyor. Tecrübeli sigorta personeli alımı şeklinde gerçekleşecek olan işe alımlarla ilgilenen adayların en az 5 yıl olmak üzere iş analisti pozisyonunda çalışmış ve tecrübe edinmiş olması gerekmektedir. Aksigorta iş başvurusu yapacak kişilerde ayrıca Microsoft Dynamics CRM uygulamalarında deneyimli olmak, implementasyon konusunda en az 1 yıl çalışmış ve deneyimlemiş olmak, müşterilerin ihtiyaçlarını tespit ederek analizler yapabiliyor ve gereken çözümleri üretebiliyor olmak, web servis analizleri yapabiliyor olmak, ileri düzeyde MS SQL bilgisine sahip olmak gerekiyor.

Aksigorta eleman alımları iş başvurusu yapmak isteyenlerin ayrıca sorunlar karşısında çözüm odaklı çalışabilen, motivasyonu sürekli yüksek olan, analitik düşünüp uygulamaya alabilen, gelişime, yeniliklere ve araştırmaya açık, Microsoft Word, Excell, Powerpoint, Visio gibi uygulamaları etkin bir şekilde kullanabilen, ileri derecede İngilizce bilen kişiler olması gerekiyor. Sigorta personel alımı iş başvurusu yapmak isteyen erkek adayların da askerlik görevlerini tamamlamış olmaları isteniyor.

Aksigorta Yeni Personellerin Görevleri

Aksigorta tecrübeli personel iş başvurusu yaparak şirket tarafından değerlendirilen ve işe alımı gerçekleştirilen yeni personeller diğer departmanlardan gönderilen talepleri analiz edilmesi ve gereken çalışmaların yapılması, yazılım departmanı ile koordineli bir şekilde çalışarak süren projelerde rol alınması, gerekli testler ile ilgili dökümanların hazırlanması gibi görevler üstlenecekler.

Aksigorta İş Başvuruları                                               

2 Ekim 2017 tarihine kadar devem edecek olan Aksigorta iş başvuruları ile ilgilenen, işin tanımı hakkında daha ayrıntılı bilgi sahibi olmak isteyen ve sigorta şirketi personel alımı iş başvurusu yapmak isteyenler için aşağıdaki bağlantı paylaşılmıştır.

http://www.kariyer.net/is-ilani/aksigorta-crm-analisti-1805580

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.