Ana SayfaBanka İş İlanlarıTEB Çağrı Merkezi Personel Alımı!

TEB Çağrı Merkezi Personel Alımı!

Yayın tarihi:

Google Haberlere Abone Ol:

Türkiye Ekonomi Bankası Genel Müdürlüğü’nde görev verilmek üzere telefon şubesi departmanına Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi personel alımı yapıyor.

TEB çağrı merkezi iş başvurusu yapmak isteyen ve diğer detayları öğrenmek isteyenler haberimizden bilgi alabilirler.

Banka Çağrı Merkezi Personel Alımı

Türkiye Ekonomi Bankası Dudullu’da bulunan Genel Müdürlüğü’ne çağrı merkezi personel alımı için başvuracaklarda nitelikler ilk başında İstanbul genelinde ikamet ediyor olmak geliyor. Banka personel alımı ile ilgili başvuru yapacak olan adayların üniversite öğrencisi veya üniversite mezunu olması gerektiğinin yanı sıra, 7/24 vardiya sistemine uyumlu olarak çalışabilecek olan kişiler olması gerektiği şartı da yer alıyor.  

 TEB çağrı merkezi eleman alımı başvurusu yapmak isteyen adayların stres toleransı yüksek, diksiyonu düzgün, ikna kabiliyeti yüksek olması, Microsoft Office programlarını etkin şekilde kullanması isteniyor. TEB bünyesinde telefon bankacılığı şubesinde çalışacak olan yeni banka personellerinin sabırlı, iletişim konusunda başarılı, değişimlere açık, zaman planlamasını doğru şekilde yapabilen adaylar olması da gerekiyor.

Banka çağrı merkezi müşteri temsilcisi pozisyonunda çalışacak olan banka yeni personellerinin satış yapabileceğine inanan kişiler olması ve başvuru yapacak olan erkek adayların askerlik görevlerini bitirmiş ya da en az 2 yıl tecil ettirmiş olması da gerekiyor.

TEB İş Başvuruları

TEB iş başvurusu yapacak olan adayların tecrübeli veya tecrübesiz olması fark etmezken yeni alınacak olan personeller telefon bankacılığı biriminde müşterilerle birebir görüşmeler yapacaktır. Banka ürünlerini telefon görüşmeleri ile tanıtmak gerektiği durumda ise satışını sağlamak ile görevli olacaktır.

TEB banka personel alımı ile ilgili duyuru için başvuru yapacak olan adaylar en geç 15 Eylül 2017 tarihine kadar başvuru yapması istenmektedir. Banka personel alımı ile ilgili gerekli tüm detaylara aşağıdaki bağlantıdan ulaşılabilir.

http://www.kariyer.net/is-ilani/teb-turk-ekonomi-bankasi-cagri-merkezi-musteri-temsilcisi-644786

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.