Ana SayfaKredilerHSBC 20.000 Lira İhtiyaç Kredisi!

HSBC 20.000 Lira İhtiyaç Kredisi!

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

HSBC ihtiyaç kredisi ile eğitim, evlilik, beyaz eşya, tatil, acil sağlık gibi tüm harcamaların tümü karşılanabilir. Bankaların avantajlı ihtiyaç kredileri içinde yerini alan HSBC en uygun ihtiyaç kredisi ile vade farkına göre aylık faiz oranları uygulanıyor.

HSBC İhtiyaç Kredisi Kullanımı

HSBC kredi başvuruları bankanın şubelerine giderek yapılabilmektedir. Online kredi başvurusu şeklinde HSBC internet bankacılığı aracılığıyla ve bankanın telefon bankacılığı hizmeti ile de ihtiyaç kredisi başvuruları gerçekleştirilebilmektedir.

Bu kredi seçeneğinde hayat sigortası yaptırmak isteğe bağlıdır. Kredi sahibinin hayat sigortası yaptırıp yaptırmamasına göre faiz oranları değişmektedir. HSBC ihtiyaç kredisi başvurusu yaparak bu krediden kullanan banka müşterilerinin 1 adedi fatura olmak üzere en az 3 adet otomatik ödeme talimatı vermeleri de gerekmektedir. HSBC kredi kampanyalarında teminat isteme, ek belge isteme, kampanya koşullarında ve faiz oranlarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

Kredi Kullanımında İstenen Belgeler              

Banka ihtiyaç kredisi başvurusu yaparak HSBC ihtiyaç kredisi kullanacak olan müşterilerden kimlik belgesi, ücretli çalışanlardan son aya ait maaş bordrosu ya da çalıştığı şirketin antetli kağıdına yazılmış, kaşelenmiş, imzalanmış maaş yazısı, serbest meslek sahipleri için Ticaret Sicil Gazetesi’nde yer alan şirketin ilanı, son aya ait SSK bildirim belgesi, telefon, elektrik, su, doğalgaz gibi faturalardan biri gereklidir. Banka gerekli gördüğü takdirde kefil isterse aynı belgeler kefil için de istenmektedir.

HSBC 20.000 Lira İhtiyaç Kredisi

HSBC ihtiyaç kredisi online başvuru yaparak 20.000 lira tutarında kredi kullanan ve 24 ayda geri ödemek isteyen bir kişinin aylık kredi taksitleri 1.015 lira, bu tutar ve vadedeki krediye uygulanan aylık faiz oranı da yüzde 1.37’dir. Kredi bitiminde ödenen toplam tutar 24.466,25 lira, krediye uygulanan toplam faiz tutarı da 4.366,25 lira olarak hesaplanabilir. 

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.